Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Aivan Götajoen tuntumasta, Majornan kaupunginosasta, löydät Quality Hotel™ Waterfront, Göteborgin. Hotellin läheisyydessä on hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia pubeja, ja voit nauttia rennosta tunnelmasta. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Hyvä aamiainen aloittaa päivän parhaalla mahdollisella tavalla! Asuessasi luonamme huonehintaan sisältyy aina suuri aamiaisbuffetti, joka sisältää lähellä tuotettuja ja paikallisten reseptien mukaan valmistettuja vaihtoehtoja. Kuka tietää, vaikka löytäisit uuden aamiaissuosikkisi?

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Sinun ei tarvitse asua luonamme voidaksesi nauttia aamiaisbuffetistamme. Voit tulla luoksemme syömään aamiaista, joka maksaa tuolloin 169 SEK per henkilö. Alle 4-vuotiaat lapset syövät maksutta ja 4–12-vuotiaille lapsille aamiainen maksaa 85 SEK. Paikan varmistamiseksi aamiaisen voi varata etukäteen.

Kuntoilutilat

Hotellimme rentoutumisosastolla on yksinkertainen kuntosali, josta löydät juoksumaton ja treenivarusteita. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden. Hotellin seinänaapurina on World Class -kuntosali, jossa voit treenata hotellimme vieraana edullisesti. Jos olet Nordic Choice Clubin jäsen, tarjoamme maksuttoman sisäänpääsyn World Class -kuntosalille.

Poreallas, sauna ja höyrykylpy löytyvät kolmannessa kerroksessa sijaitsevalta rentoutumisosastoltamme.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 16.00 - 21.00
Lauantai - sunnuntai: 09.00 - 21.00.

Pysäköinti

Hintaan 80 SEK per vuorokausi voit pysäköidä autosi hotellin edustalla olevalle suurelle pysäköintipaikalle. Mikäli saavut sähköautolla, voit ladata sen veloituksetta jommalla kummalla niille varatulla paikalla 220 V:n verkkovirralla. Hotellin lähistöllä on myös lämmitetty pysäköintihalli, jossa pysäköiminen maksaa 100 SEK/vuorokausi tai 350 SEK/viikko.

Pesulapalvelut

Varaa aika ja pese vaatteesi maksutta hotellin pyykkituvassa. Löydät täältä pesukoneen, rumpukuivaajan ja silityshuoneen. Voit myös valita pesulapalvelun, joka pesee vaatteesi puolestasi päivän aikana.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Toivotamme tervetulleiksi lemmikit, jotka eivät häiritse tai ole vaarallisia ympäristölleen. Veloitus lemmikeistä on 250 SEK per yö, hinta sisältää pienen lahjan. Lemmikin tuomisesta hotelliin on tärkeää ilmoittaa jo varauksen tekovaiheessa.

Wi-Fi

Maksuton, langaton internet-yhteys on saatavilla koko hotellissa. Saat tunnukset verkkoon sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.