Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Aivan Götajoen tuntumasta, Majornan kaupunginosasta, löydät Quality Hotel™ Waterfront, Göteborgin. Hotellin läheisyydessä on hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia pubeja, ja voit nauttia rennosta tunnelmasta. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Waterfront on paikka, jossa voit vierailla perheen ja ystävien kesken, rentoutuaksesi tai tavataksesi työn merkeissä. Hotellissa on 151 suurta hotellihuonetta, sviittejä, kokous- ja kongressitilat, juhlakerros, ravintola, baari, terassi upeine näköaloineen ja rentoutumisosasto, josta löytyy kuntosali, poreallas, höyrykylpy ja sauna. Täältä löydät myös runsaasti pysäköintipaikkoja sekä ulkoa että lämmitetystä pysäköintihallista, edulliseen hintaan. Hyvät liikenneyhteydet keskustaan rautiovaunulla, bussilla tai veneellä.

Suuret kongressitilat

Kokemuksemme, osaamisemme ja aito kiinnostuksemme ihmisiä kohtaan muodostavat perustan, jota vasten räätälöimme niin suuria kuin pieniä tapaamisia Göteborgissa. Samalla kertaa rauhoittava ja jännittävä ympäristö antaa kongressille oman ulottuvuutensa ja luo hyvät edellytykset luoville tapaamisille. Kaikista yhdestätoista kokoustilastamme avautuu näköala Götajoelle päin. Joistakin huoneista on lisäksi mahdollista silmäillä myös avomerelle. Kokoustilojen koko ja toiminnot vaihtelevat, joten ryhmän koosta tai luonteesta riippumatta Quality Hotel Waterfront tulee olemaan täydellinen seuraavan kokouksesi paikaksi.

Ruoka ja juoma

Quality Hotel Waterfrontissa päiväsi alkaa aina suurella aamiaisbuffetilla, joka on täynnä lähellä tuotettuja raaka-aineita. Hotellin ravintolassa voit nauttia hyvän päivällisen ja nauttia samalla upeasta Älvsborgsbron ja avomeren suuntaan avautuvista näkymistä. Tänne kokoontuvat niin kansainväliset vieraat kuin göteborgilaiset syömään herkullisen aterian tai tapaamaan näyttävien juhlien merkeissä. Ravintola on avoinna puoleenyöhön asti vuoden ympäri ja siellä tarjoillaan huolella valmistettuja ruoka-annoksia eri hintaryhmissä. Täällä on tilaa 200 vieraalle ja juhlakerroksessamme voimme ottaa vastaan jopa sadan hengen ryhmiä.

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Jos kaipaat rentouttavaa hetkeä, vieraile rentoutumisosastollamme. Täällä voit nauttia lämpimästä porekylvystä, höyrykylvystä ja ihanasta saunasta. Hotellimme vieraana sinulla on pääsy myös hotellin kuntosalille.

Cash free

Quality Hotel Waterfront on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysmystemme osiosta.

Yhteystiedot

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Göteborg , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Raitiovaunu, bussi tai vene

Raitiovaunulinjat 3 ja 9 Vagnhallen Majornan pysäkille. Bussilinjat 20 ja 90 saapuvat Klippanin pysäkille. Venekuljetus saapuu Klippanin färjeläge.

Göteborg-Landvetterin lentoasemalta

Landvetterin lentoasemalta lentokenttäbussi Nils Ericsson -terminaaliin (Göteborg C), matka-aika 30 min.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg +46 31 65 00 00

Tietoja hotellista Quality Hotel Waterfront

Hotellihuoneiden määrä

151 huonetta

Kokoustilojen määrä

9 huonetta

Etäisyys lentoasemalta

30 km, noin 30 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

400 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.