Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® City Göteborg ,  Ruotsi

Comfort Hotel® City

Göteborg,  Ruotsi

Asu sykkivän ostosalueen, ihanien museoiden ja suosittujen ravintoloiden naapurissa. Löydät Comfort Hotel Cityn aivan kaupungin sydämestä – urbaanin ja edullisen tukikohdan sinulle, joka haluat tutustua Göteborgiin.

Comfort Hotel® City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aloita päiväsi nauttimalla terveellinen aamiainen. Comfort Hotel Cityssä on joka aamu tarjolla runsas aamiaisbuffetti, joka sisältää kaikkea mitä voit suinkin tarvita saadaksesi päivällesi todella hyvän alun.

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 -10.30

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan aamiaisesta luonamme, vaikka et asu hotellissamme. Aamiainen maksaa tällöin 125 SEK per henkilö.

Pysäköinti

Seinä seinää vasten hotellin kanssa sijaitsee pysäköintihalli, jonne voit pysäköidä autosi hintaan 250 SEK/vuorokausi. Voit ostaa pysäköintilipukkeen vastaanotosta.

Barception

Jos mielesi tekee jotakin pientä hyvää syötävää tai juotavaa, voit tulla yhdistettyyn baariimme ja vastaanottoomme – Barceptioniin! Täältä löydät muun muassa erilaisia juomia, voileipiä, salaatteja, hedelmiä ja pikkupurtavaa. Olemme avoinna ympäri vuorokauden.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Vieraskeittiö

Haluatko laittaa omaa ruokaa? Yöpyvänä vieraanamme käytössäsi on hotellin täysin varusteltu keittiö. Ole kuin kotonasi! Varaa keittiöaika vastaanotosta.

Huomioithan, että alkoholipitoisten juomien hallussapito ei ole sallittuaObservera att ingen medhavd alkoholhaltig dryck är tillåten.

Wi-Fi

Hotellissa käytettävissäsi on nopea, langaton ja maksuton Wi-Fi-verkko.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.