Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norja

 • Ravintola sohvalla, tuoleilla, katetuilla pöydillä ja viinilaseilla, Quality Airport Hotel Værnes -hotellissa

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norja Suljettu 21.12.18 - 01.01.19

Quality Airport Hotel Værnes on kokoushotelli Stjørdalin keskustassa. Vain 2,5 kilometrin päässä Trondheimin Værnes-lentokentältä ja 35 minuutin päässä Trondheimin keskustasta, hyvien bussi- ja junayhteyksien päässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Airport Hotel Værnes

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Yhden hengen Standard-huone on kalustettu työpöydällä, nojatuolilla, minibaarilla ja kaapeli-TV:llä. Kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja sekä kylpyamme tai suihku. Kaikista yhden hengen Standard-huoneistamme ei ole kuvia täällä. Jos sinulla on jotain tiettyjä toiveita tai tarpeita, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneistamme löytyy kaikki tarvittava mukavaa vierailua varten: parivuode, työpöytä, nojatuoli, minibaari ja kaapeli-TV. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja sekä kylpyamme tai suihku. Kaikista kahden hengen Standard-huoneistamme ei ole kuvia täällä. Jos sinulla on jotain tiettyjä toiveita tai tarpeita, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 3 henkilöä

Lue lisää
Näissä huoneissa on kaksi erillistä vuodetta parivuoteen sijaan. Huoneista löytyy myös kirjoituspöytä, nojatuoli sekä kaapeli-TV. Kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Kaikista kahden hengen Standard-huoneistamme ei ole kuvia täällä. Jos sinulla on jotain tiettyjä toiveita tai tarpeita, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huone on kaikista uusin huoneemme ja se soveltuu sinulle, joka kaipaat hieman ylimääräisiä mukavuuksia. Jokaisesta huoneesta löytyy mahdollisuus sekä vaatteiden silitykseen että oman kahvin valmistamiseen. Kaikissa huoneissa on lisäksi kirjoituspöytä, nojatuoli, kaapeli-TV sekä langaton internet-yhteys. Kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Meillä on monia erilaisia huoneita, kuvat näyttävät vain osan huoneistamme. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja huoneista tai varata tietynlaisen huoneen. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Mukava kahden hengen Superior-huone (kahdella erillisellä vuoteella). Tämä tilava huone sopii sinulle, joka pidät hiljaisesta huoneesta ja haluat hyvät itsellesi hyvät työtilat. Jokaisesta huoneesta löytyy kirjoituspöytä, nojatuoli, vedenkeitin sekä mahdollisuus vaatteiden silitykseen. Kaikissa huoneissa on lisäksi parkettilattia. Meillä on monia erilaisia huoneita, kuvat näyttävät vain osan huoneistamme. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja huoneista tai varata tietynlaisen huoneen. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 3 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Perhehuoneissamme on tilaa jopa neljälle hengelle. Jokaisesta huoneesta löytyy kirjoituspöytä, nojatuoli, kaapeli-TV ja langaton internet-yhteys. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Kuvat eivät näytä kaikkia perhehuoneitamme, joten jotkut huoneista tulevat poikkeamaan näistä kuvista. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tilaa kahdelle lisävuoteelle
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.