Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norja

  • Ravintola sohvalla, tuoleilla, katetuilla pöydillä ja viinilaseilla, Quality Airport Hotel Værnes -hotellissa

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norja

Quality Airport Hotel Værnes on kokoushotelli Stjørdalin keskustassa. Vain 2,5 kilometrin päässä Trondheimin Værnes-lentokentältä ja 35 minuutin päässä Trondheimin keskustasta, hyvien bussi- ja junayhteyksien päässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Ravintola sohvalla, tuoleilla, katetuilla pöydillä ja viinilaseilla, Quality Airport Hotel Værnes -hotellissa

Hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeitä onnistuneen hotellivierailun elementtejä.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Tarjoamme ravinteikkaan ja vaihtelevan aamiaisbuffetin, jotta saat päivällesi mahdollisimman hyvän alun.

Lounas – vain pyynnöstä

Uskallamme väittää, että meillä on alueen paras lounasbuffetti, joka sisältää kaikkea mahdollista. Tiedämme nimittäin, että lounaan tulee antaa kokousvieraillemme lisäenergiaa ja inspiraatiota ja pidämme tämän mielessä, kun valmistamme annoksiamme.

Tarjoamme lounasta maanantaista lauantaihin.

Ravintola

Vierailu á la carte -ravintolassamme on täydellinen tapa päättää pitkä kokousten täyttämä päivä, ja täydellinen valinta myös viihtyisän aterian nauttimiseksi perhen tai hyvien ystävien kesken. Tilaa ja maksa kätevästi puhelimellasi.

Baari

Löydät hotellin baarin aulasta. Siellä voit rentoutua pitkän työpäivän päätteeksi, tavata hyviä ystäviä aperatiivin merkeissä tai nauttia lasillisen maukkaan päivällisen jälkeen.

Q-Zone

Q-Zone on hotellimme sosiaalinen tapaamispaikka, jossa vieraat ja paikalliset voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Voitte kokoontua shuffleboardimme ääreen ja järjestää leikkimielisen kilpailun  tai ehkäpä Foosball on teille sopivampi vaihtoehto? Meiltä löydät molemmat!  Lainaa pelivälineet vastaanotosta. Q-Zone sopii sinulle myös silloin, kun et ole kiinnostunut pelaamisesta, sillä siellä on viihtyisiä istuinryhmiä, joissa voit rentoutua kahvikupillisen ääressä tai noutaa jotakin hyvää baarista. Voit myös haastaa ystäväsi tai perheenjäsenesi Fuelbox-korttiemme avulla, jotka sisältävät yli sata juhla-aiheista kysymystä eri aihealueittain. Q-Zone sijaitsee TV-/oleskelutilassamme hotellin 1. kerroksessa. Kävele vastaanoton ohi muutaman metrin matka baariin. Lounge24:mme sijaitsee Q-Zonessa.

Quality Hotel Breaks

Tarvitsetko lisäenergiaa päivän aikana? Kokousvieraanamme pääset nauttimaan popcornista ja pehmytjäätelöstä (erilaisten strösseleiden kera) koko päivän ajan.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:00 - 10:00
Lauantai: 06:00 - 10:00
Sunnuntai: 06:00 - 10:30

Lämmintä ruokaa klo 06:30 alkaen.

Á la carte lounas

Maanantai  - lauantai: 11:00 - 17:00
Sunnuntai: -

Á la carte Päivällinen

Maanantai - lauantai: 18:00 - 22:00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.