Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norja

Ainutlaatuisessa Comfort Hotel Grand Centralissa asut Oslon päärautatieaseman tuntumassa, kaupungin trendikkäimmässä Bjørvikan kaupunginosassa. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Moderate-huoneemme ovat hieman pienempiä, mutta niistä löytyy kaikki tarpeellinen. Huoneet ovat kooltaan noin 15 neliömetriä, niissä on 160 cm leveä parivuode, taitettava kirjoituspöytä sekä tuoli. Joissakin huoneissa on myös ranskalainen parveke. Kaikki huonekalut on valittu yksitellen ja huolellisesti, jotta sinä vieraana saisit parhaan mahdollisen kokemuksen. Nämä huoneet ovat sisäänpäin, eivätkä ne tarjoa näköalaa.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Yhden hengen Standard-huoneet ovat kompakteja huoneita, joista löytyy kaikki tarvittava. Huoneissa on 90 cm leveä vuode, kirjoituspöytä ja 40 tuuman TV. Huoneissa on tilava kylpyhuone, jossa on suihku. Joistakin huoneista avautuu näkymä Oslon oopperatalon ja kauniin Oslonvuonon ylle, ja joistakin huoneista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle, josta on näkymä juna-asemalle. Kaikki huoneen huonekalut on huolella valittu vieraidemme viihtyisyyttä ajatellen. Tässä huonetyypissä ei ole tilaa lapsille, sillä huoneeseen ei mahdu lisävuodetta eikä lapsi mahdu yöpymään vanhempansa kanssa samassa vuoteessa.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huone on kooltaan 16–20 m² ja varustettu 160 cm leveällä parivuoteella tai kahdella 90 cm leveällä, erillisellä vuoteella. Kylpyhuoneessa on suihku. Lisäviihtyisyyttä huoneeseen tuo kirjoituspöytä ja 40″ TV. Joistakin huoneista on näkymä Oslon oopperatalon ja kauniin Oslonvuonon yli, ja joistakin huoneista avautuu näkymä Karl Johan -kävelykadulle tai vilkkaalle Jernbanetorgetille. Koska olemme remontoineet vanhan 1800-luvun rakennuksen, se luo erilaisia vivahteita huoneiden tiloihin ja designiin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus asua jokaisella kerralla erilaisessa huoneessa meillä vieraillessasi. Tarkasti sanottuna voit asua 113 erilaisessa huoneessa, ennen kuin olet nukkunut yösi jokaisessa Standard-huoneessamme.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Uniikisti sisustettu, New Yorkin loft-asuntojen inspiroima Superior-huone on kooltaan 20–28 m² ja varustettu 160 cm leveällä parivuoteella, ja joissakin huoneistamme on istuinryhmä. Kaikki huoneiden huonekalut on valittu huolella, ja löydät huoneista upean sekoituksen sekä uutta että vanhaa. Superior-huoneissamme on kylpyamme. Joistakin huoneista on näkymä yli Oslon oopperatalon ja kauniin Oslonvuonon, Karl Johan -kävelykadulle ja vilkkaalle Jernbanetorgetille, tai vaihtoehtoisesti kohti rakennuksen vanhinta säilynyttä osaa Oslo S.:aa kohti. Useimpiin Superior-huoneisiin on mahdollisuus tilata lisävuode.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Uniikisti sisustettu, New Yorkin loft-asuntojen inspiroima Superior-huone on kooltaan 20–28 m² ja varustettu kahdella 90 cm leveällä, erillisellä vuoteella, ja joissakin huoneistamme on istuinryhmä. Kaikki huoneiden huonekalut on valittu huolella, ja löydät huoneista upean sekoituksen sekä uutta että vanhaa. Superior-huoneissamme on kylpyamme. Joistakin huoneista on näkymä yli Oslon oopperatalon ja kauniin Oslonvuonon, Karl Johan -kävelykadulle ja vilkkaalle Jernbanetorgetille, tai vaihtoehtoisesti kohti rakennuksen vanhinta säilynyttä osaa, Oslo S.:aa kohti. Useimpiin Superior-huoneisiin on mahdollisuus tilata lisävuode.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Sviittimme ovat jo itsessään pieniä nähtävyyksiä. 8 uniikisti sisustettua huonetta, kooltaan 28–38 neliömetriä, tarjoavat lisäluksusta elämään. Voit asua kuninkaan vanhassa, yksityisessä odotussalissa, nauttia modernista designista, rokata legendojen kanssa tai varata sviitin jopa 6 hengen tapaamista varten. Lisätietoja näistä kahdeksasta uniikista sviitistä löydät Tietoja hotellista -välilehdestä.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.