Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norja

  • Street art Crossfit Christiania Comfort Hotel Børsparkenissa

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Børsparken sijaitsee parhaimmalla paikalla Oslon keskustassa, Oslon päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotelli kunnostettiin vuonna 2021 ja sen Crossfit-keskus täyttää koko alakerroksen. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Børsparken 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aloita päiväsi terveellisellä ja ravitsevalla aamiaisella. Me voimme tarjota monia herkullisia vaihtoehtoja sekä suuren valikoiman ekologisia tuotteita. Meillä voit nauttia myös terveellisestä kaurapuurosta, keitetyistä kananmunista, munakokkelista, pekonista, useista erilaisista leikkeleistä, hedelmistä sekä monista vihreistä vaihtoehdoista.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 11.00
Sunnuntai:  07.30 - 11.00

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat.

Aulamyymälä

Jos nälkä yllättää, tai olet unohtanut pakata mukaan jotain tuiki tarpeellista, ei hätä ole tämän näköinen – käytännöllinen ja hyvin varustettu aulamyymälämme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Aulamyymälästämme voit ostaa kaikkea kivennäisvedestä olueen ja voileivistä salaatteihin, sekä jugurtista sipseihin, hammasharjoihin, kondomeihin, kengänkiillotustarvikkeisiin ja hiustenhoitotuotteisiin, sekä treenivaatteita. Tuotevalikoimamme koostuu pääasiassa terveellisistä ja hyödyllisistä tarvikkeista, jotka ovat helppoja valintoja. Emme usko myöskään ylihintaisiin tuotteisiin – Mukavuus on mottomme.

Aukioloajat

Avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri
Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat.

  • Street art Crossfit Christiania Comfort Hotel Børsparkenissa

Gym

Jos haluat treenata Comfort Hotel Børsparkenissa vierailusi aikana, se onnistuu mainiosti hotellimme modernissa ja viihtyisässä kuntosalissa, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri.

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta lähistöllä sijaitsee pysäköintitalo, Paleet Parkering, jonka löydät vain korttelin päässä hotellin sisäänkäynnistä. Hotellia ympäröivillä kaduilla on myös joitakin kunnallisia pysäköintipaikkoja, mutta huomioithan niitä koskevat pysäköintirajoitukset kalliin sakon välttämiseksi.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko «ComfortHotel», niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa. Mahdollisuus maksuttomaan langattomaan internetiin vuorokauden ympäri kuuluu luonnollisesti palveluumme. Kaikilla Comfort Hotel Børsparken hotellin asukkailla on pääsy maksuttomaan langattomaan internetiin koko hotellin tiloissa. Saadaksesi pääsyn maksuttomaan langattomaan internetiin pyydä sisäänkirjautumiskoodi vastaanotosta tai käytä Nordic Choice Club-jäsennumeroasi. Hotellivieraidemme käytössä hotellin aulatilassa on myös tulostin. Tulostat sujuvasti omalta tietokoneelta, seuraa annettuja ohjeita ja tulosta.

Lazy Sunday

Me rakastamme rentoja sunnuntaipäiviä! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00 ilman lisäkuluja. Joten nuku pitkään ja herää virkeänä uuteen päivään. Jos haluat kirjautua ulos myöhempään muina päivinä kuin sunnuntaisin, on se myös mahdollista kuten myös normaalia aikaisempi sisäänkirjautuminen, riippuen huonevarauksista.

Muista ilmoittaa meille edellisenä päivänä, jos haluat myöhäisemmän check-outin.

Hinnat:

Aikainen Check-in: 200 NOK 
Myöhäinen Check-in: 100 NOK per tunti

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Børsparken hotelli toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 NOK/vierailu. Opaskoirista emme luonnollisesti veloita erikseen.

Muut palvelut

  • Hissi
  • Silitysrauta ja silityslauta

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.