Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norja

 • Ravintola Brasserie X, katettu pyöreä pöytä ja valaisimia Quality Hotel Edvard Griegissä, Bergenissä
 • Kokoustila Troldsalen, jossa tilaa jopa 1080 henkilölle, Quality Hotel Edvard Griegissä
 • Ravintola, jossa keltaisia tuoleja, näköala sekä taidetta seinillä – Quality Hotel Edvard Griegissä, Bergenissä

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norja

Quality Hotel Edvard Grieg sijaitsee lähellä lentokenttää ja Bergenin keskustaa. Hotellin upea ympäristö, design ja viihtyisä ilmapiiri takaavat onnistuneen vierailun, olit sitten kokousmatkalla tai perhelomalla. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Edvard Grieg

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Standard-huoneemme on kooltaan noin 20 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode ja parkettilattia. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä sekä silitysrauta- ja lauta ja TV. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Tilava juniorisviittimme on kooltaan 35 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode mukavilla tyynyillä. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat istuinryhmä, kirjoituspöytä, puhelin, jääkaappi, ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Suuressa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku ja laadukkaat kylpypyyhkeet. Osassa huoneista on kokolattiamatto ja osassa parkettilattia. Useista huoneista on kaunis näköala vuorille. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Tilava juniorisviittimme on kooltaan 35 neliömetriä. Sviitin makuuhuoneosassa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta mukavilla tyynyillä. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat istuinryhmä, kirjoituspöytä, puhelin, jääkaappi ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Suuressa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku ja laadukkaat kylpypyyhkeet. Osassa huoneista on kokolattiamatto ja osassa parkettilattia. Monista huoneista on kaunis näköala vuorille. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Deluxe-huone on kooltaan 35 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode mukavilla tyynyillä. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä, jääkaappi, silitysrauta- ja lauta sekä kahvikone. Erillinen makuu- ja olohuone. Olohuoneessa on istuinryhmä. Suuressa kylpyhuoneessa on kylpyamme ja laadukkaat kylpypyyhkeet, hiustenkuivain sekä kylpyhuonetarvikkeita. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Deluxe-sviitti on kooltaan 35 neliömetriä. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä, istuinryhmä, jääkaappi, puhelin, satelliitti-TV, silitysrauta- ja lauta sekä kahvikone. Suuressa kylpyhuoneessa on suihku, laadukkaat kylpypyyhkeet ja kylpyhuonetarvikkeita. Useimmissa huoneissa on kaksi erillistä 105 cm leveää vuodetta mukavilla tyynyillä. Kuudessa Deluxe-huoneessa on 180 cm leveä parivuode. Mainitsethan varauksen yhteydessä, mikäli toivot huonetta parivuoteella. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Tilava ja käytännöllinen juniorisviitti on kooltaan 35 neliömetriä. Osassa sviiteistä on erillinen makuuhuone/olohuone ja osassa avoin tilaratkaisu. Kaikissa juniorisviiteissä on istuinryhmä vuodesohvalla, josta saa helposti lisävuoteen. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat kirjoituspöytä, puhelin ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa on tilaa pinnasängylle. Osa huoneista sijaitsee hotellimme ylimmissä kerroksissa. Näissä huoneissa on avoin tilaratkaisu ja ne ovat kooltaan 40 neliömetriä (näistä huoneista saatetaan periä lisämaksu). Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Perhehuone
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.353.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.