Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norja

 • Ravintola Brasserie X, katettu pyöreä pöytä ja valaisimia Quality Hotel Edvard Griegissä, Bergenissä
 • Kokoustila Troldsalen, jossa tilaa jopa 1080 henkilölle, Quality Hotel Edvard Griegissä
 • Ravintola, jossa keltaisia tuoleja, näköala sekä taidetta seinillä – Quality Hotel Edvard Griegissä, Bergenissä

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norja

Quality Hotel Edvard Grieg sijaitsee lähellä lentokenttää ja Bergenin keskustaa. Hotellin upea ympäristö, design ja viihtyisä ilmapiiri takaavat onnistuneen vierailun, olit sitten kokousmatkalla tai perhelomalla. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Standard-huoneemme on kooltaan noin 20 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode ja parkettilattia. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä sekä silitysrauta- ja lauta ja TV. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Tilava juniorisviittimme on kooltaan 35 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode mukavilla tyynyillä. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat istuinryhmä, kirjoituspöytä, puhelin, jääkaappi, ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Suuressa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku ja laadukkaat kylpypyyhkeet. Osassa huoneista on kokolattiamatto ja osassa parkettilattia. Useista huoneista on kaunis näköala vuorille.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Tilavat kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 35 neliömetriä. Huoneen varustukseen kuuluu istuinryhmä, kirjoituspöytä, puhelin, vaatekaappi, silityslauta ja -rauta, jääkaappi ja satelliitti-TV. Kylpyhuoneesta löytyy suihkutuotteita, hiustenkuivain ja vartalovoidetta. Voit ilmoittaa kommenttikentässä, toivotko huonetta kylpyammeella vai suihkulla. Tästä huonekategoriasta on saatavana sekä avoimia että jaettuja huoneratkaisuja. Huoneessa on 90 cm leveät erilliset vuoteet ja suuret tyynyt, jotka tuovat lisämukavuutta. Voit toivoa huonetta parketti- tai kokolattiamatolla. Suurimmasta osasta huoneita avautuu näkymä Bergenin vuonoon tai lähistöllä sijaitsevalle golf-kentälle (joillakin poikkeuksilla 2. ja 3. kerroksen huoneiden osalta), ja joistakin avautuu näkymä aulaan.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Deluxe-huone on kooltaan 35 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode mukavilla tyynyillä. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä, jääkaappi, silitysrauta- ja lauta sekä kahvikone. Erillinen makuu- ja olohuone. Olohuoneessa on istuinryhmä. Suuressa kylpyhuoneessa on kylpyamme ja laadukkaat kylpypyyhkeet, hiustenkuivain sekä kylpyhuonetarvikkeita.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Deluxe-sviitti on kooltaan 35 neliömetriä. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä, istuinryhmä, jääkaappi, puhelin, satelliitti-TV, silitysrauta- ja lauta sekä kahvikone. Suuressa kylpyhuoneessa on suihku, laadukkaat kylpypyyhkeet ja kylpyhuonetarvikkeita. Useimmissa huoneissa on kaksi erillistä 105 cm leveää vuodetta mukavilla tyynyillä. Kuudessa Deluxe-huoneessa on 180 cm leveä parivuode. Mainitsethan varauksen yhteydessä, mikäli toivot huonetta parivuoteella.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Tilava ja käytännöllinen juniorisviitti on kooltaan 35 neliömetriä. Osassa sviiteistä on erillinen makuuhuone/olohuone ja osassa avoin tilaratkaisu. Kaikissa juniorisviiteissä on istuinryhmä vuodesohvalla, josta saa helposti lisävuoteen. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat kirjoituspöytä, puhelin ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa on tilaa pinnasängylle. Osa huoneista sijaitsee hotellimme ylimmissä kerroksissa. Näissä huoneissa on avoin tilaratkaisu ja ne ovat kooltaan 40 neliömetriä (näistä huoneista saatetaan periä lisämaksu).
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.