Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norja

 • Kokoustila Troldsalen, jossa tilaa jopa 1080 henkilölle, Quality Hotel Edvard Griegissä
 • Ravintola Brasserie X, katettu pyöreä pöytä ja valaisimia Quality Hotel Edvard Griegissä, Bergenissä

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norja

Bergen Quality Hotel Edvard Griegistä löydät kaiken tarvitsemasi – lähellä lentoasemaa ja Bergenin keskustaa. Hotellista avautuu upea näköala ja tarjoamme myös ihanan aamiaisen, baarin ja ravintolan.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilava Standard-huoneemme on kooltaan noin 20 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode ja parkettilattia. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat kirjoituspöytä sekä silitysrauta- ja lauta ja TV. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Tilava junior sviittimme on kooltaan 35 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode mukavilla tyynyillä. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat istuinryhmä, kirjoituspöytä, puhelin, jääkaappi, ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Suuressa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku ja laadukkaat kylpypyyhkeet. Voit esittää toiveen suihkusta tai kylpyhuoneesta kirjoittamalla tästä kommenttikenttään. Jotkut huoneista ovat pienempiä (25 m2), mutta näistä kulmahuoneista avautuu upea näköala. Osassa huoneista on kokolattiamatto ja osassa parkettilattia. Useimmista huoneista avautuu kaunis näköala vuonoja tai lähellä sijaitsevaa golfkenttää kohti, tästä poikkeuksena jotkut 2. ja 3. kerroksen huoneista.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior double Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Näistä huoneista avautuu näkymä aulaa kohti ja ne ovat siksi hieman edullisempia. Hotellihuone on tilava peräti 35 neliömetrin koollaan, ja huoneen varusteluun kuuluu ilmastointi. Huoneessa on istuinryhmä, runsaasti työskentelytilaa käsittäen kirjoituspöydän ja puhelimen, vaatekaappi, silitysrauta ja -lauta sekä satelliitti-TV. Kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja sekä suihkutuotteita/vartalovoidetta. Mikäli haluat erityisesti kylpyammeellisen tai suihkullisen huoneen, ole hyvä ja ilmoita siitä kommenttikentässä. Tämän huonekategorian huoneissa on 160 cm leveä parivuode tai 2 x 90 cm leveitä vuoteita. Lattia voi olla parkettia tai peitetty kokolattiamatolla. Ole hyvä ja ilmoita erityistoiveista kommenttikentässä. Kaikissa kunnostetuissa huoneissa on lisäksi suuret tyynyt tuomaan lisämukavuutta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Tilavat kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 35 neliömetriä. Huoneen varustukseen kuuluu istuinryhmä, kirjoituspöytä, puhelin, vaatekaappi, silityslauta ja -rauta, jääkaappi ja satelliitti-TV. Kylpyhuoneesta löytyy suihkutuotteita, hiustenkuivain ja vartalovoidetta. Voit ilmoittaa kommenttikentässä, toivotko huonetta kylpyammeella vai suihkulla. Tästä huonekategoriasta on saatavana sekä avoimia että jaettuja huoneratkaisuja. Huoneessa on 90 cm leveät erilliset vuoteet ja suuret tyynyt, jotka tuovat lisämukavuutta. Voit toivoa huonetta parketti- tai kokolattiamatolla. Suurimmasta osasta huoneita avautuu näkymä Bergenin vuonoon tai lähistöllä sijaitsevalle golf-kentälle (joillakin poikkeuksilla 2. ja 3. kerroksen huoneiden osalta), ja joistakin avautuu näkymä aulaan.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilavat kahden hengen Deluxe-huoneemme ovat kooltaan 35 neliömetriä. Huoneessa on 160 cm leveä queen-vuode, vaatekaappi, puhelin, jääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Tästä huonetyypistä löytyy sekä avoimia että jaettuja huoneratkaisuja, käytännöllisellä työpisteellä/kirjoituspöydällä sekä oleskelualueen sohvalla. Huoneessa on kokolattiamatto. Kylpyhuoneessa on kylpyhuonetarvikkeita, hiustenkuivain ja vartalovoidetta. Varauksen yhteydessä on mahdollista ilmoittaa, haluaako kylpyhuoneen suihkulla vai kylpyammeella. Lisämukavuutta huoneeseen tuovat suuret tyynyt ja kahvinkeitin. Useimmista huoneista on näkymä Bergenin vuonojen tai lähellä sijaitsevan golf-radan suuntaan. Muutamista huoneista on näkymä aulaan.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilavissa kahden hengen Deluxe-huoneissa on 35 neliömetriä ja kaksi erillistä vuodetta, vaatekaappi, puhelin, jääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Lisäksi huoneessa on käytännöllinen työpiste/kirjoituspöytä ja sohva. Ekstrasuuret tyynyt ja kahvinkeitin tuovat lisämukavuutta. Kylpyhuoneessa on kylpyhuonetuotteita, hiustenkuivain ja vartalovoidetta. Tässä huonekategoriassa on sekä avoimia että jaettuja huoneratkaisuja. Jos haluat mieluummin kokolattiamaton kuin parketin tai kylpyammeen mieluummin kuin suihkun, voit ilmoittaa toiveesi varauksen yhteydessä. Nämä huoneet sijaitsevat 4. ja 5. kerroksessa ja useimmista huoneista on näkymä Bergenin vuonoja tai lähellä sijaitsevaa golf-rataa kohti. Joistakin huoneista on näkymä aulaa kohti.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Tilava ja käytännöllinen juniorisviitti on kooltaan 35 neliömetriä. Osassa sviiteistä on erillinen makuuhuone/olohuone ja osassa avoin tilaratkaisu. Kaikissa juniorisviiteissä on istuinryhmä vuodesohvalla, josta saa helposti lisävuoteen. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat kirjoituspöytä, puhelin ja satelliitti-TV, jota voi katsoa sekä olo- että makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa on tilaa pinnasängylle. Osa huoneista sijaitsee hotellimme ylimmissä kerroksissa. Näissä huoneissa on avoin tilaratkaisu ja ne ovat kooltaan 40 neliömetriä (näistä huoneista saatetaan periä lisämaksu).
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.