Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Visby

Tervetuloa Gotlantiin ja Visbyyn – ruusujen ja raunioiden kaupunkiin. Visby on Skandinavian parhaimmin säilyneitä keskiajan kaupunkeja ja se on mukana Unescon maailmanperintöluettelossa. Täältä löytyy majoitus uniikilla historialla ja ilmapiirillä.

Visbyssä on kaikki lähellä

Visbyn keskusta on kompakti ja ihastuttava. Täällä asut parhaiten hotellissa Clarion Hotel Wisby – joka sijaitsee kuuluisan kehämuurin sisäpuolella keskellä Visbyn vanhimpia osia. Kivenheiton päässä romanttisesta venesatamasta asut nykyaikaisessa hotellissa, jossa on vanhanaikainen tyyli. Visbyssä on kaikki lähellä. 15 minuutin pituisen matkan sisällä osoitteesta Strandgatan 6 löytyvältä hotellilta sijaitsevat Visbyn lentokenttä, Satamaterminaali sekä Wisby Strand – Gotlannin kokoussali ja kongressihalli.

Rentouttavaa nautintoa

Pitkän päivän jälkeen voi olla mukavaa rentoutua ja ladata akkujaan. Hotellin Clarion Hotel Wisby pohjakerroksesta löytyy Selma City Spa Wisby - ainutlaatuinen kylpyläkokemus keskiaikaisessa ympäristössä. Pulahda uima-altaaseen, vietä rauhallinen hetki saunassa tai kokeile jotain monista kylpylähoidoistamme. Yhdistettynä terveellisiin aterioihin hotelli voi lisäksi antaa sinulle ehdotuksia treeniaktiviteeteista kaupungissa.

Suurenmoinen ja myyttinen kaupunki – koe kaikkea mahdollista kehämuurista Kneippbyyn

Visby on tarunomainen ja romanttinen pikkukaupunki. Samalla se on Gotlannin suurin taajama noin 25 000 ympärivuotisella asukkaallaan. Visbyn kehämuuri on 11 metriä korkea kaupunkimuuri, joka ympäröi kaupungin keskustaa. Muuri on juuri se, minkä monet yhdistävät Visbyyn ja se on myös merkittävissä määrin edesauttanut sitä, että Visby on valittu maailmanperintökaupungiksi. Visbyn lähellä sijaitsee myös Kneippbyn – yksi Gotlannin kuuluisimmista matkailukohteista. Alueella on sekä kesä- että vesipuisto, kuten Villa Villekulla.  Lisäksi täällä on aktiviteetteja, kuten go-kart, pomppulinnoja, sähköautoja ja seikkailugolfia.

Kongressit, kokoukset ja tilat Visbyssä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Visbyssä? Löydät tarjontamme tästä.

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Visby

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.