Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Ruotsi Tilapäisesti suljettu 28.06.20 - 02.08.20

Tervetuloa Uppsalaan ja Clarion Hotel Gilletiin. Hotellimme on kutsuva kohtaamispaikka. 161 hotellihuonetta, 23 kokoustilaa, Kitchen & Table -ravintolamme sekä Selma Spa takaavat sen, että täältä löytyy jokaiselle jotakin. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotellimme ovat inspiroivia kohtaamispaikkoja, jotka tarjoavat uusia kokemuksia ja elämyksiä. Olemme luoneet kaupungin sykkeen hotellin neljän seinän sisälle.

Kohtaamispaikka täynnä elämyksiä

Inspiroiva kohtaamispaikka on muutakin kuin kansainvälistä designia, kauniita sisustuselementtejä ja hyvää musiikkia. Ihmiset ovat tunnelman tärkein elementti, jonka avulla tavallisestakin arkipäivästä voi tulla jotain aivan erityistä. Tämä on Living Room -konseptimme filosofia.

Sinun olohuoneesi

Me Clarion Hotel Gilletissä haluamme, että olohuoneestamme löytyy kaikille jotakin. Järjestämme erilaisia tapahtumia paikallisesti, kuten livemusiikkia, vernissauksia, muotinäytöksiä ja paljon muuta! Ohjelmamme löytyy Clarion Hotel Gilletin kalenterista. Olohuoneemme on inspiroiva tila, jossa voit nauttia taiteesta, musiikista ja muiden ihmisten seurasta. Haluamme luoda tunnelman, jossa tunnet olosi kotoisaksi.

Tervetuloa Clarion Living Roomiin!Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.