Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Ruotsi

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Ruotsi

Vaihda arki virkistävään annokseen suolantuoksuista Newport-eleganssia.. Ihaile luonnon monimuotoisuutta, järjestä luova kokous, aktivoidu sekä maalla että merellä ja rentoudu meidän kylpylässämme. Me olemme käteisetön hotelli.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Bluewater Sports & Health Club

Bluewater Sports & Health Club on Stenungsbadenin viehättävä kylpylä, joka on saanut vaikutteita länsirannikon luonnonympäristöstä. Kylpylässä käytettävissäsi on erilaisia altaita, kuntosali ja sauna ja voit valita myös jonkin hoidoistamme.

Ravintolat ja baari

Ruoka ei maistu missään niin hyvältä kuin meren äärellä. Nauti Amerikan itärannikon henkisestä ruuasta ja sisustuksesta sekä 100 % ruotsalaisesta länsirannikon merinäköalasta.

Kokous

Tarjoamme 24 modernia kokoustilaa, joissa on paikkoja yhteensä 420 osanottajalle. Älä unohda runsasta aktiviteettitarjontaamme ja ainutlaatuista J.C. Stevens -kokoustaloamme.

Aktiviteetit

Pidä hauskaa ja hanki uutta voimaa ottamalla osaa meidän runsaaseen aktiviteettitarjontaamme. Tarjoamme kaikkea vauhdikkaista merellisistä seikkailuista ja haastavasta Bootcampista aina mukaviin juomamaistiaisiin tai rauhallisiin joukkuekilpailuihin.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.