Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Ruotsi

Quality Hotel Prisma on moderni kokous- ja perhehotelli Skövden sydämessä. Hotelli sijaitsee keskustassa Boulognerpuiston vieressä – Skövden Matkakeskus, ostoskatu ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme aamiaisbuffetin, joka sisältää useita maukkaita ja terveellisiä vaihtoehtoja – kunnon hotelliaamiainen. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan. Nauti aamiainen ravintolamme rauhallisessa ja viihtyisässä ilmapiirissä. Viikonloppuisin aamiainen tarjoillaan pidempään, joten voit nauttia rauhassa.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 06.00 - 10.30 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Tarjoamme pysäköintimahdollisuuden pysäköintihallissamme tai ulkopysäköintipaikoilla. Pysäköintipaikkojen määrä on rajoitettu, joten suosittelemme ottamaan etukäteen yhteyttä meihin paikan varaamiseksi. Pysäköintihallista on varattavissa kaksi latauspaikkaa sähköautoille.

Hallipysäköintipaikan hinta

185 SEK per vuorokausi

Pysäköintipaikan ennakkovaraus

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Kuntosali

Kuntosalimme on varusteltu hyvin laitteilla niin kunto- kuin voimaharjoittelua varten. Täältä löytyvät muun muassa juoksumatto, vapaita painoja ja yhdistelmälaitteita. Kuntosali sijaitsee aivan saunan vieressä. Kuntosalin ja saunan käyttäminen on ilmaista hotellivieraillemme.

Aukioloajat

Kaikki päivät: 05.00 - 22.00

Sauna

Tervetuloa hotellin saunaan, jossa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Saunan käyttö on maksutonta kaikille vieraillemme.

Aukioloajat

Kaikki päivät: 10.00 - 22.00

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota mukaan paras ystäväsi! Quality Hotel Prisma -hotelliin ovat lemmikit tervetulleita hintaan 250 NOK/vierailu. Muistathan mainita lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, jotta voimme varata teille sopivan huoneen.

  • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Check-out

Hyödynnä vuorokauden kaikki minuutit! Jos ilmoitat haluavasi Express Check-outin sisäänkirjautumisen yhteydessä, voit yksinkertaisesti jättää avaimesi meidän Express Check-out -laatikkoomme, kun lähdet hotellilta.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi. Helppoa ja nopeaa.

Muut palvelut

  • Kopiokone
  • Pehmytjäätelökone
  • Ravintola
  • Faksi
  • Pesulapalvelu
  • Kokoushuoneita
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.