Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel avautui 1926, mikä tekee siitä Helsingborgin toiseksi vanhimman hotellin. Kitchen & Table -ravintolastamme löydät Helsingborgin suurimman ginibaarin. Hotelli sijaitsee Helsingborgin keskustassa ja tarjoaa myös kongressimahdollisuuden.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Jos kysyt Helsingborgilaisilta heidän kokemuksistaan Clarion Grand Hotel -hotellista, saat yleensä vastaukseksi vangitsevan tarinan yhdestä jos toisesta tapaamisesta, kokoontumisesta ja kokouksesta. Hotellimme on ollut jo monia vuosia tärkeä kokous- ja konferenssihotelli Helsingborgissa. Hotellimme on tänä päivänä myös paljon muuta kuin erinomainen kokoushotelli. Clarion Grand Hotel on elämäniloinen ja inspiroiva kokoontumispaikka, joka yhdistää kaupungin sykkeen, musiikin, taiteen ja designin, sekä ihmiset läheltä ja kaukaa.

Olohuoneemme on sinun

Clarion Grand Hotel tarjoaa niin vierailleen kuin paikallisille ihmisillekin elämäniloisen ja lämminhenkisen kokoontumispaikan – olohuoneen, jossa voi nauttia taiteesta, musiikista ja designista, joissa kaikissa usein näkyy paikkakunnan oma leima. Haluamme, että Living Room on inspiroiva paikka, jonka ilmapiiri ja ympärillä olevat ihmiset tuovat iloa päivääsi – meidän olohuoneemme on sinun olohuoneesi!

Lämpimästi tervetuloa Clarion Living Roomiin!

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.