Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Aivan Götajoen tuntumasta, Majornan kaupunginosasta, löydät Quality Hotel™ Waterfront, Göteborgin. Hotellin läheisyydessä on hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia pubeja, ja voit nauttia rennosta tunnelmasta. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Waterfront, Göteborgiin. Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ennen vierailuasi luonamme!

Onko teillä matkatavarahuone?

On toki. Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Jos saavut autolla, minne voin pysäköidä sen?

Hintaan 80 SEK per vuorokausi voitte pysäköidä autonne hotellin edustalla sijaitsevalle pysäköintipaikalle. Mikäli käytössänne on sähköauto, voitte ladata sen maksutta jommalla kummalla niille varatulla paikalla 220 V verkkovirralla.

Wi-Fi?

Tietenkin meillä on langaton internet-yhteys, joka on käytettävissä koko hotellissa. Se on maksuton ja tunnukset saat sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Voinko ottaa mukaan nelijalkaisen ystäväni?

Toivotamme tervetulleiksi kaikki lemmikit! Veloitus lemmikistä on 250 SEK per yö ja se sisältää pienen lahjan. On tärkeää, etä ilmoitatte jo varausvaiheessa siitä, että saavutte lemmikin kanssa.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Waterfront, Göteborg on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.