Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post ei ole aivan tavallinen hotelli. Göteborgin historiallisesta postitalosta on muotoutunut tyylikäs design-hotelli, joka on täydellinen valinta viihtyisään yöpymiseen ja lomailuun Göteborgin keskustassa.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Postbaren

Postbaren on Clarion Hotel Postin sydän ja luonnollinen kokoontumispaikka niin hotellivieraille kuin paikallisillekin. Postbarenissa voit tuntea olosi kotoisaksi – aivan kuin omassa olohuoneessasi! Täällä voit nauttia baarimme nimikko-oluita ja itse paahdettua kahvia sekä aitoja amerikkalaisia viinejä. Olemme myös erittäin ylpeitä oman leipomomme herkuista, joista voit nauttia kahvin kanssa. Isompaan nälkään suosittelemme herkullisia voileipiä. Tunnelmaa iltaan tuo vaihteleva taustamusiikki, ja soittolistamme koostuvat 1920-luvun suosikeista aina klassiseen jazziin ja päivän polttaviin hitteihin.

Post work

Tervetuloa Clarion Hotel Postin suosittuun after-work-iltaan – Post workiin! Perjantaisin klo 16.00 - 21.00 baarimme tarjoaa rentoa after-work-tunnelmaa, jossa musiikki, ihmisten vilkas puheensorina ja erikoishinnat viikonlopun kunniaksi luovat pohjaa viihtyisälle illalle. Lue lisää Post work -illoistamme kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!

Post Rost

Jokaisella oman arvonsa tuntevalla hotellilla tulisi olla oma erityinen kahvisekoituksensa. Clarion Hotel Postin Post Rost koostuu 85 % perulaisista, meksikolaisista, indonesialaisista ja etiopialaisista pavuista sekä 15 % tansanialaista pavuista, joista syntyy vahva, ytimekäs ja täyteläinen, hieman makea paahto, joka sopii täydellisesti muun muassa pähkinämäiseen espressoon. Paahtosekoituksen meille toimittaa Bergstrands Kafferosteri -kahvinpaahtimo, joka on toiminut Göteborgissa jo vuodesta 1891 lähtien.

Viinikellari

Viinikellarimme miljöö jo itsessään herättää uteliaisuutta viinien makujen maailmaan. Täällä säilytämme erilaisia viinejä eri puolilta maailmaa, mutta erityisen ylpeitä olemme ensiluokkaisista Oregon- ja Pinot Noir -viineistämme. Viinikellaristamme löytyy itse asiassa suurin valikoima Oregon-viinejä Oregonin ulkopuolella. Meillä sinulla on mahdollisuus osallistua viininmaistajaisiin ammattimaisten viinasiantuntijoiden johdolla. Pyrimme luonnollisesti räätälöimään tilaisuuden myös toiveidenne mukaiseksi.

Post Bar

Aukioloajat:
Maanantai: 11.30 - 23.00
Tiistai - torstai: 11.30 - 00.00
Perjantai - lauantai: 11.30 - 01.00
​​​​​​​Sunnuntai: 16.00 - 23.00

Post work (After Work)

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai:
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.