Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post ei ole aivan tavallinen hotelli. Göteborgin historiallisesta postitalosta on muotoutunut tyylikäs design-hotelli, joka on täydellinen valinta viihtyisään yöpymiseen ja lomailuun Göteborgin keskustassa.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ravintolat

Norda-ravintolassamme Ruotsin länsirannikon ja Amerikan itärannikon maut yhdistyvät ainutlaatuisiksi makuelämyksiksi. VRÅ -ravintolassamme voit puolestaan nauttia skandinaavisista raaka-aineista valmistetuista annoksista japanilaisittain.

Baarit

Tunne olosi kotoisaksi viihtyisissä baareissamme: Post Bar -aulabaarissamme on myös terassitarjoilu kesäaikaan. Bon Bon Bar -baari sijaitsee hotellimme toisessa kerroksessa.

Kauneutta ja hyvää oloa

Hotellimme kauneus- ja hyvänolonkeskus Skönhetsfabriken tarjoaa laadukkaita ja moderneja kauneus- ja terveyspalveluja – treenimahdollisuuksia, rentoutumista sekä kauneussalongin palvelut.

Living Room

Toivomme, että tunnet olosi tervetulleeksi ja kotoisaksi olohuoneessamme. Tervetuloa Clarion Living Roomiin!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.