Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Arlandan lentoasema, Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa meille Clarion Hotel Arlanda Airportiin! Onko sinulla kysyttävää vierailuasi koskien? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellimme vieraana saat 50 SEK alennuksen pysäköinnistä Arlandan lentoaseman kaikkien terminaalien yhteydessä olevista pysäköintipaikoista, kun pysäköit auton vähintään 2 päivän ajaksi. Varaa pysäköintipaikkasi etukäteen täältä.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Arlanda Airport on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi.

Puuttuuko sinulta jotakin?

Vastaanotostamme löydät lähes kaiken tarvitsemasi: hammasharjoja, hammastahnaa, parranajoteriä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kengänkiilloketta ja ompelupakkauksia. Mikäli kaipaat vielä jotain muuta, Sky Citystä löytyy suuri valikoima kauppoja ja lahjatavaroita.

Haluatko yllättää?

Haluatko yllättää seurueesi tai tarjota hieman ekstraa? VIP-menustamme löytyy suoraan huoneeseen tilattavia herkkuja. Mikäli aiot polvistua valittusi eteen, autamme sinua mielellämme tekemään hetkestä ikimuistoisen samppanjalla, kukilla sekä korottamalla huoneesi yhteen suurista sviiteistämme.

Mitä hotellissa tapahtuu?

Kalenteristamme löydät kaiken, mitä Clarion Hotel Arlanda Airportissa tapahtuu.

Lehdistö ja valokuvat

Tarvitsetko materiaalia lehtiartikkeliisi? Olet tervetullut ottamaan yhteyttä Marketing Coordinator Martin Jonssoniin sähköpostitse osoitteessa  martin.jonsson@choice.se.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Tee varaus

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 444 18 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.arlanda@choice.se.

Aamiainen

Maanantai - sunnuntai:
Early Bird: 04.00 - 05.00 
Noutopöytä: 05.00 - 09.30

Päivällinen Kitchen & Table

Maanantai: 17.00 - 23.00
Tiistai: 17.00 - 23.00
Keskiviikko: 17.00 - 23.00
Torstai: 17.00 - 23.00
Perjantai: 17.00 - 23.00
Lauantai: 17.00 - 23.00
Sunnuntai: 17.00 - 23.00

Kuntoilutilat

24/7

Sauna

Maanantai - Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Uima-allas

Maanantai - Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.