Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norja

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norja

Quality Hotel Panorama on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee noin 7 kilometriä Trondheimista etelään. Hotellimme joustavat kokoustilat ja vieressä sijaitseva City Syd -ostoskeskus takaavat tehokkaan vierailun. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Panorama Trondheimiin – mukavan tunnelman tarjoavaan kokoushotelliin.

Lähellä Trondheimia & ilmainen pysäköinti

Hotelli sijaitsee Trondheimiin vievän moottoritien varrella, vain 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Meillä pysäköinti on ilmaista ja meiltä pääset myös helposti liikkeelle bussin kanssa, mutta sinun ei välttämättä tarvitse lähteä keskustaan asti löytääksesi elämyksiä ja viihdettä. Kun Panorama rakennettiin 80-luvulla, oli se melkein ainoa rakennus Tillerin alueella, mutta tänä päivänä lähistöltä löytyy runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, shoppailuun kuin vaeltamiseenkin.

Joustavia tapaamisia & kokouksia

Meillä on yhdeksän erikokoista, joustavaa kokoustilaa, ja tilaa jopa 270 hengelle suurimmassa tilassamme. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme on paikan päällä auttamassa erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten järjestämisessä. Voit olla varma, että tilaisuutesi on turvallisissa käsissä ja keskittyä murehtimisen sijaan itse tilaisuuden onnistuneeseen läpiviemiseen. Täältä voit lukea lisää kokousmahdollisuuksistamme.

Ruoka & juoma

Me tiedämme, että kokoukset ovat usein vaativia ja raskaita ja tästä syystä haluamme auttaa kokousvieraitamme saamaan onnistuneen kokouspäivän. Teeeme tämän tarjoamalla pienen taukomenun, joka sisältää kahvia, teetä, hedelmiä, leivonnaisia, popcornia sekä jäätelöä. Meiltä löytyy myös erinomaiset mahdollisuudet seurusteluun joko ennen kokousta tai sen jälkeen: miltä kuulostaisi viininmaistelu, kierros golfia tai vierailu Granåsenin hiihtokeskuksessa? Me autamme mielellämme teitä löytämään haluamanne aktiviteetin.

Koe Trondheim

Haluatko tutustua kaupunkiin Trondheimin vierailusi aikana? Lue lisää täältä.

Lasten hotelli

Kesällä lapset voivat halutessaan kirjautua sisään hotelliin oman check-inin kautta, ja kaikki kiinnostuneet voivat myös yrittää selvittää tiensä hotellin ympärillä kulkevan kirjainarvoitusreitin alusta loppuun. Voitte mahdollisesti saada samalla vinkkejä muusta tekemisestä Trondheimissa.

Cash free

Quality Hotel Panorama on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Trondheimin keskusrautatieasemalle. Kävele viiden minuutin matka bussipysäkille "Olav Tryggvasons gate 1" ja ota bussi 1 Tillerterminaleniin.

Bussi

Metrobussi 1 kuljee Trondheimin keskustan kautta noin joka 10. minuutti, josta voit poistua Tillerterminalenin kohdalla, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä.

Trondheim-Værnesin lentoasemalta

Lentokenttäbussi Nidarosdomeniin. Vaihda metrobussiin 1, joka kulkee noin 10 minuutin välein, ja mene sen kyydissä Tillerterminaleniin, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Voit ottaa myös lentokenttäbussin Lerkendaliin ja vaihtaa siellä taksiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Norgestaxi, puhelin +47 08000 tai Trøndertaxi, puhelin +47 07373

Tietoja hotellista Quality Hotel Panorama, Trondheim

Hotellihuoneiden määrä

127 kpl - 200 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

9 kpl - tilaa 270 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Trondheimin lentokenttä, Værnes: 37,6 km, noin 35 minuuttia autolla

Etäisyys Trondheimin päärautatieasemalta

11,2 km - 14 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.