Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norja

Comfort Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norja Tilapäisesti suljettu 09.04.20 - 11.10.20

Comfort Hotel Stavanger sijaitsee kaupungin sydämessä, 20 minuuttia Stavangerin Solan lentokentältä. Ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä hotellilta, ja päärautatieasemalle on vain 400 metriä. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Stavanger 3 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme herkullisen aamiaisbuffetin, johon sisältyy lukuisia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Nauti kunnon hotelliaamiainen.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai : 07.30 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Barception

Jos nälkä yllättää tai huomasit unohtaneesi kotiin jotakin, tule Comfort Hotel Stavanger -hotellin Barception ja Comfort Deli, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Voit ostaa myymälästä juotavaa, syötävää ja makeisia milloin vain.

Aulabaari

Tervetuloa Comfort Hotel Stavanger -hotellin aulabaariin nauttimaan lasi viiniä, raikas drinkki tai muuten vain rentoutumaan viihtyisässä tunnelmassa.

Aukioloajat

Joka päivä: 08.00 - 01.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Me täällä Comfort Hotel Stavangerissa rakastamme kiireettömiä sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisämaksua.

  • Comfort Hotel® -hotelleissa voit nauttia ilmaisesta Wi-FI-yhteydestä kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa. Surf on!

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko «ComfortHotel», niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa.

Muut palvelut

  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.