Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norja

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norja

Comfort Hotel Square sijaitsee Stavangerin keskustassa. Hotellissa on uusi ja moderni kuntosali, myöhäinen uloskirjautuminen sunnuntaisin ja kaupungin upein kattoterassi. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Square 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, josta löytyy useita ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja - kunnon hotelliaamiainen.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 07.30 - 11.00

Tilojemme aukioloajat voivat vaihdella kesäkaudella ja juhlapyhien aikaan. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Barception

Barceptionimme on urbaani, moderni ja rento baari, vastaanotto ja deli – kaikki yhdessä. Täällä voit hotelliin sisäänkirjautumisen lisäksi nauttia esimerkiksi maukkaista hanaoluista, cocktaileista sekä pikkupurtavasta.

Lobbyshop

Lobbyshopista voit ostaa pikkupurtavaa, juomia ja tuotteita, joita tarvitset matkoilla ollessasi. Avoinna tietenkin vuorokauden ympäri.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme!

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko «Comfort Hotel», niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa.

Pysäköinti

Hotellin alapuolella on päiväaikaan auki oleva pysäköintitalo P-Kyrre, jonne voit pysäköidä autosi hintaan 210 NOK per vuorokausi.

Myöhäinen uloskirjautuminen sunnuntaisin

Pidämme rennoista sunnuntaipäivistä! Sen vuoksi annamme sinun pitää huoneesi klo 18.00 asti joka sunnuntai, ilman lisämaksua. Lisäksi tarjoilemme aamiaisen klo 12.00 asti. Torkuta rauhassa! Aikainen sisäänkirjautuminen 100 NOK, ennen klo 15.00 Myöhäinen uloskirjautuminen 100 NOK klo 14.00 mennessä, 200 NOK klo 16.00 mennessä

Lemmikkiystävällinen hotelli

Hotelliimme ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystäväsi, jotka voivat yöpyä 250 NOK lisämaksulla/vierailu. Opaskoirista emme tietenkään peri lisämaksua.

Muista ilmoittaa lemmikistä jo varauksen yhteydessä, jotta voimme löytää sopivan huoneen sinulle...

Muut palvelut

  • Hissi
  • Sisäpysäköinti
  • Taulu-TV
  • Kuntoilutilat
  • Kylpyamme tietyissä huoneissa
  • Jääpalakone
  • Savuton hotelli
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.