Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norja

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norja

Quality Hotel Residence on vastaremontoitu kokoushotelli Sandnesin keskustassa, 15 minuutin etäisyydellä Stavanger Sola -lentokentältä. Hotellin 12 kokoustilan kapasiteetti on 650 osallistujaa. Hotellin naapurista löytyy ostoskeskus sekä elokuvateatteri.

Quality Hotel™ Residence 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Residence tarjoaa laajan valikoiman ruokaa ja juomaa Brasserie X -à la carte-ravintolassa, Bar X -baarissa sekä ulkoterassilla. Tule luoksemme nauttimaan hyvästä ruoasta!

Brasserie X – ranskalaisia perinteitä ja pohjoismaista laatua

Brasserie X -ravintola yhdistää ranskalaiset brasserieperinteet pohjoismaalaiseen laaturuokaan – kulinaristinen ajatusmalli, joka perustuu hyviin, mutkattomiin ja maukkaisiin annoksiin. Täällä ravintolan kokit käyttävät hyväkseen sesongin raaka-aineista inspiraationsa saavaa menua, antaakseen sinulle erinomaisen, unohtumattoman makuelämyksen.

Bar X, trendikäs ja rento

Bar X, rennon tunnelman omaava rento cocktailbaari, sijaitsee aivan ravintolan vieressä.

Paljon kokemusta, erilaisia tilaisuuksia

Meillä täällä Quality Hotel Residence Sandnesissa on pitkä kokemus häiden, kastetilaisuuksien ja muiden tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä. Me tarjoamme mielellämme tilamme teidän käyttöönne. Täältä voit lukea lisää tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä meillä.

Räätälöity menu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Meidän häämenumme on vaihteleva ja se vastaa kaikkia toiveita. Jos sinulla on mielessäsi jotain, mitä meiltä ei löyty, tai jokin erityistoive, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kokeneet kokkimme ja tarjoilijamme tekevät kaikkensa tarjotakseen sinulle mahdollisimman täydellisen päivän.

Aamiainen

Maanantai: 06.00 - 09.30
Tiistai: 06.00 - 09.30
Keskiviikko: 06.00 - 09.30
Torstai: 06.00 - 09.30
Perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Brasserie X

Maanantai: 17.00 - 21.00
Tiistai: 17.00 - 21.00
Keskiviikko: 17.00 - 21.00
Torstai: 17.00 - 21.00
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: 17.00 - 21.00

Varaa pöytä

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 51 60 57 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.residence@choice.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.