Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

ps:hotel by Nordic Choice Oslo ,  Norja

ps:hotel by Nordic Choice

Oslo,  Norja Tilapäisesti suljettu 01.01.22 - 30.05.22

Pieni hotellimme Grünerløkkan sydämessä, Vulkanilla. Enemmän kuin koti ollessasi poissa kotoa. Meillä asuessasi kannat yhteiskuntavastuuta. Annamme työelämän ulkopuolella olleille ihmisille tilaisuuden palata normaaliin työhön, työharjoittelun kautta.

ps:hotel by Nordic Choice 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa ps:hotelimme á la carte -ravintolaan, jonka painopiste on norjalaisessa keittiössä. Ravintolassamme tarjoilemme aina alusta alkaen itse valmistettua ruokaa.

Keitiömme kuplii työniloa, innostuneisuutta ja kunnianhimoa! Oppisopimustyöntekijämme tekevät kaikkensa voidakseen tarjota sinulle hyviä ruokaelämyksiä keittömestari Richard Trælnesin avustuksella, neuvoilla ja laaduntarkastuksella. Tavoitteenamme on luoda ravintola, jossa on hauska ja kotoisa ilmapiiri ja jossa vieraamme voivat nauttia herkullisista aterioista 15 sitoutuneen oppisopimustyöntekijän valmistamina, joiden kaikkien suunnitelmana on tulla kokiksi. Valitsemalla ps:hotelin ja ravintolapalvelumme edesautat omalta osaltasi rekrytointilupausta kokin ammattiin!

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.