Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norja

Ainutlaatuisessa Comfort Hotel Grand Centralissa asut Oslon päärautatieaseman tuntumassa, kaupungin trendikkäimmässä Bjørvikan kaupunginosassa. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Grand Central -hotellissa on kuusi uniikkia sviittiä, jotka tarjoavat lähtemättömän vaikutuksen vierailuusi. Täältä voit lukea lisää kahden hengen sviiteistämme.

Rokkaa legendojen kanssa

Rock'n'roll-sviittimme ovat kunnianosoitus kahdelle maailman kuuluisimmalle rockyhtyeelle, nimittäin Rolling Stonesille ja Led Zeppelinille. Sviitti 212:sta löytyy Rolling Stones -yhtyeen logo ja sviitissä 224 on ainutlaatuinen taideteos, Led Zeppelinin legendaarisen levyn kannen mukaan.

Rosa für alle

Sviitti 324 on yksinkertaisesti koettava. Täällä asut keskellä herkullisin yksityiskohdin maustettua vaaleanpunaista ja valkoista unelmaa.

Teollisista muotoilua modernilla otteella

Jos sinua viehättää teollinen design modernilla otteella, suosittelemme, että varaat sviittimme numero 312. Sviitissä on myös alastaitettava lisävuode, ja sviitti sopii täydellisesti yöpymiseen myös kolmelle henkilölle.

Basic

Nimestään huolimatta tässä huoneessa ei ole mitään tavanomaista. Mitä sanoisit moottoripyörästä hotellihuoneessa? Hauska ja erilainen hotellielämys.

Meet & Sleep

Mitä sanoisit huoneesta, jossa voi sekä yöpyä että järjestää kokouksia? Varaa jokin uusista sviiteistämme, joissa on kokousvarustelu jopa 6 hengelle.

Kuninkaallista oleskelua

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelemme sviittimme numero 232. Tämä uskomattoman loistelias huone on toiminut aikaisemmin asemamestarin konttorina ja kuninkaan henkilökohtaisena odotussalina. Huoneen design on viehättävä yhdistelmä uutta ja vanhaa ja sviitin huolellisesti valitut huonekalut ovat Kare Designin käsialaa. Tämä sviitti sopii täydellisesti erityisiin tilaisuuksiin.

Varaukset

Varaa kahden hengen sviitti verkkosivuiltamme kohdasta Varaa tästä tai ota yhteyttä suoraan hotelliin saadaksesi lisätietoja sviiteistämme.
Voit soittaa meille numeroon + 47 22 98 28 00 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen co.grand.central@choice.no.
Tervetuloa!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.