Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Børsparken sijaitsee parhaimmalla paikalla Oslon keskustassa, Oslon päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotelli kunnostettiin vuonna 2021 ja hotellin kuntosali kattaa koko alakerroksen. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel Børsparkeniin, Osloon. Tässä hiukan hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua.

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta lähistöllä sijaitsee pysäköintitalo, Paleet Parkering, jonka löydät vain korttelin päässä hotellin sisäänkäynnistä.

Hotellia ympäröivillä kaduilla on myös joitakin kunnallisia pysäköintipaikkoja, mutta huomioithan niitä koskevat pysäköintirajoitukset kalliin sakon välttämiseksi.

Matkatavarasäilytys

Hotellimme matkatavarasäilytykseen voi jättää laukkusi ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen maksutta. Arvotavarat voit halutessasi jättää säilytettäväksi vastaanottomme kassakaappiin.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun asut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Børsparken on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ilmainen Wi-Fi

Meille Comfort-hotelleissa on tärkeää, että internet-yhteys pelaa 24/7. Tästä syystä tarjoamme kaikille vieraillemme ilmaisen Wi-Fin koko hotellin alueella.

Aulamyymälästä saat kaiken tarvitsemasi

Vaikka Oslon kattavat palvelut ovat heti hotellimme nurkan takana, haluamme, että sinulla on kaikki tarpeellinen käsiesi ulottuvilla myös hotellissamme. Aulamyymälästämme voit ostaa sekä ruokaa ja juomaa että monia hyödyllisiä tarvikkeita, kaikkea oluesta salaattiin ja shampooseen.

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Kun on hauskaa, ei kellonajasta ole väliä, ja lauantai-ilta voi helposti vierähtää sunnuntaiaamun puolelle – mutta ei hätää! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisäkuluja. Joten nuku pitkään ja herää virkeänä uuteen päivään.

Huonetason korotus

Sinulla on mahdollisuus korottaa huoneesi tasoa saatavilla oleviin huonetyyppeihin – tämän voit tehdä hintaan 200 NOK (hinta alkaen). Vastaanottohenkilökuntamme auttaa sinua mielellään myös tässä asiassa.

Ota yhteyttä

Lisätietoja saat numerosta +47  22 47 17 17 tai sähköpostitse co.borsparken@choice.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Lobbyshop

Maanantai: ympäri vuorokauden
Tiistai: ympäri vuorokauden
Keskiviikko: ympäri vuorokauden
Torstai: ympäri vuorokauden
Perjantai: ympäri vuorokauden
Lauantai: ympäri vuorokauden
Sunnuntai: ympäri vuorokauden

Kuntosali

Maanantai: ympäri vuorokauden
Tiistai: ympäri vuorokauden
Keskiviikko: ympäri vuorokauden
Torstai: ympäri vuorokauden
Perjantai: ympäri vuorokauden
Lauantai: ympäri vuorokauden
Sunnuntai: ympäri vuorokauden

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.