Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Hammer Lillehammer ,  Norja

  • Maukas aamiaisbuffetti Clarion Collection Hotel Hammerissa, Lillehammerissa
  • Ravintolan pöytä Clarion Collection Hotel Hammerissa, Lillehammerissa
  • Kahden hengen Standard-huone näköalalla Clarion Collection Hotel Hammerissa, Lillehammerissa
  • Sviitin seurustelutila Clarion Collection Hotel Hammerissa, Lillehammerissa
  • Moen Kiosken -kokoushuone Clarion Collection Hotel Hammerissa

Clarion Collection® Hotel Hammer

Lillehammer,  Norja

Clarion Collection Hotel Hammer on hotellihelmi Lillehammerissa. Täällä asut ainoastaan 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta, Lillehammerin kävelykadulla. Fika ja iltapala sisältyvät aina hintaan. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Hammer 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Hammer sijaitsee Lillehammerin keskustassa, Storgatanilla, kaupungin hyvin säilyneellä pääkadulla. Hotelli on yhdessä kaupungin klassisimmista käsityö- ja kauppataloista. Jos asut luonamme, tarjoamme sinulle illallisen viikon jokaisena päivänä.

Erinomainen sijainti Lillehammerissa

Hotelli Hammer sijaitsee keskeisellä paikalla, historiallisella Storgatanilla Lillehammerissa. Nämä hyvin säilyneet korttelit, ominaisine mataline puutaloineen, ovat jo kokemus sinänsä. Täällä sinulla on mahdollisuus vierailla yli 120 eri kaupassa ja ravintolassa. Lisäksi sinulla on Lillehammerin suurimmat nähtävyydet mukavalla etäisyydellä, kuten Lillehammer Kunstmuseum, Lillehammer Olympic Park ja Hunderfossen Familiepark.

Cash free

Clarion Collection Hotel Hammer on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Fika ja iltapala

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Tarjoilemme illalla vuorostaan iltapala – kaikille vieraillemme. Jos mielesi tekee jotain maukasta päivän aikana, voit tulla nauttimaan fika. Aterioistamme voit lukea lisää täältä!

Rentoutumisosasto saunoineen

Rentoutumisosastoltamme löydät rennon ilmapiirin, miellyttävän sisustuksen, saunan ja solariumin, sekä tilat rentoutumiseen ja seurusteluun. Sieltä löytyy myös aina jotain hyvää juotavaa.

Hiihtäminen Lillehammerissa

Jos pidät hiihtämisestä, on Lillehammer mainio lähtöpaikka. Kaupunki on ehkä Norjan suurin hiihtoparatiisi, ja se tunnetaankin esimerkiksi vuoden 1994 talviolympialaista. Täällä on kymmeniä kilometrejä hoidettuja ja valaistuja hiihtolatuja. Lyhyen automatkan päässä on myös Hafjellin Hiihtostadion, ja autolla ajat vain 15 minuutissa Hafjells Alpine Centeriin. Lisäksi löydät tunnin ajomatkan päästä neljä muuta suosittua hiihtokeskusta, joissa on mahdollisuus sekä hiihtoon että lasketteluun.

Hotellin historia

Hotelli Hammerin vanhimmat osat rakennettiin alueelle, jolla on pitkä historia takanaan. Paikka tuli tunnetuksi 1800-luvun puolivälissä, kun kauppias ja poliitikko Torsten Lunde aloitti siellä tekstiilivalmistuksen ja teki alueesta kaupankäyntipaikan. Lundella tuli olemaan suuri merkitys Lillehammerille ja hänestä tulikin myöhemmin kaupungin pormestari. Tänä päivänä hotelliin kuuluu useita historiallisia pienempiä taloja. 1900-luvulla siellä valmistettiin kuuluisat Lunde-huonekalut, ja yhdessä taloista oli puuseppämestarilla Einar Austlidilla oma työpaja.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 61 26 73 73
  • Faksi: +47 61 26 37 30
  • Sähköposti cc.hammer@choice.no
  • Yritystunnus: 960 559 150
  • Storgata 108 2615 Lillehammer , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Lillehammerin asemalle.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Juna Gardermoeen ( noin 2 tuntia).

Taksi

Suosittelemme yritystä Drosjene, puhelin: + 47 065 65.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Hammer

Hotellihuoneiden määrä

95 kpl – 190 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – tilaa jopa 40 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Oslo Airport Gardermoen: 145 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Lillehammer-asema: 650 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.