Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norja

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norja Avataan 27 elokuu 2022

27. elokuuta Quality Hotel Harstad vihdoinkin avautuu – Harstadin uusi tapaamispaikka perheille ja liikematkustajille! Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla uudessa Kaarbøkvarteretin kaupunginosassa upeine näköaloineen.

Quality Hotel™ Harstad 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Me tiedämme, että jotta selviäisit kokousten tai muiden aktiviteettien täyttämästä päivästä, päivälle tarvitaan todella hyvä alku. Sen saat hyvän ja terveellisen aamiaisbuffettimme avulla, jossa tarjoilemme valikoiman ekologisia tuotteita. Kunnon hotelliaamiainen sisältyy tietenkin hotellihuoneen hintaan.

Pysäköinti

Lisää tietoa pysäköinnistä on tulossa.

Petite X

Jos mielesi tekee jotakin hyvää päivällä, illalla tai yöllä, meillä on laaja valikoima pikkupurtavaa, pieniä ruoka-annoksia, juomia ja muuta tarpeellista aulan tuntumassa sijaitsevassa Petite X:ssä. Petite X:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökyöpeli. Olet tervetullut milloin tahansa!

  • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Checkout

Harmittaako sinua jonottaa hotellista uloskirjautumisen yhteydessä? Silloin Express Checkout-palvelumme on juuri sinua varten! Jos ilmoitat sisäänkirjautumisen yhteydessä haluavasi käyttää Express Checkout-palveluamme, voit yksinkertaisesti jättää huoneesi avaimen Express Checkout-laatikkoon hotellivierailusi päätyttyä – ilman jonoa.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaan matkalle! Quality Hotel Harstadiin myös lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme ystävästäsi 250 NOK per vierailu. Muistathan ilmoittaa lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, jotta voimme huolehtia teistä parhaalla tavalla. Opaskoirat yöpyvät tietenkin maksutta norjalaisen NAV:n tai Ruotsin Näkövammaisten keskusliiton myöntämää todistusta vastaan.

Kuntosali

Hotellin kuntosali on varustettu laitteilla, jotka sopivat sekä kunnon että voiman ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton ja langaton Wi-Fi. Muodosta yhteys verkkoon QualityGuest. Tämän helpompaa se tuskin voisi olla.

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Ekologinen aamiainen
  • Taulu-TV
  • Kongressikeskus
  • Popcorn-kone
  • Pehmytjäätelökone
  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.006 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.