Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Oleana Bergen ,  Norja

 • Suuri kokoushuone upealla pöydällä ja mukavilla tuoleilla Hotel Oleanassa

Hotel Oleana

Bergen,  Norja

Hotel Oleana on ainutlaatuinen hotellihelmi suositun kävelykadun, Torgalmenningen, varrella Bergenin keskustassa. Kaupungin ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta löytyvät aivan hotellin kulman takaa. Me olemme käteisetön hotelli.

Hotel Oleana 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan noin 15–26 neliömetriä ja niissä on joko 160 cm leveä parivuode tai kaksi 80 cm leveää erillistä vuodetta. Huoneissa on vaatekaappi, kirjoituspöytä tuoleineen, minibaari ja kokovartalopeili. Kaikissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja useimmissa on suihku. Osassa huoneista on näkymä kadulle ja toisissa taas tunturiin. Jotkut huoneista voidaan liittää yhteen Junior-sviitin kanssa.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilavat kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 19–26 neliömetriä ja niissä on joko 150-160 cm leveä parivuode tai kaksi 80 cm leveää erillistä vuodetta. Huoneissa on vaatekaappi, kirjoituspöytä tuoleineen, TV, nojatuoli, minibaari ja vedenkeitin. Huoneessa on tilaa lisävuoteelle tai lapsen matkasängylle, ja useat huoneista voidaan yhdistää viereisten huoneiden kanssa. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja, suihkusaippua, shampoo ja hoitoaine. Yhdessä huoneessa on kylpyamme, muissa huoneissa on suihku kylpyhuoneessa. Osassa huoneista on näkymä kadulle ja toisissa taas tunturipuolelle. Muutamissa huoneissa on myös parveke.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Deluxe-huoneet ovat kooltaan 15–26 neliömetriä ja niissä on joko 150-160 cm tai 180 leveä parivuode. Huoneissa on vaatekaappi, kirjoituspöytä tuoleineen, TV, nojatuoli tai istuinryhmä sekä minibaari ja kahvinkeitin. Joissakin huoneissa on tilaa lisävuoteelle tai lasten matkasängylle. Jotkut huoneista ovat ns. connecting-huoneita, jotka voidaan yhdistää viereisiin huoneisiin. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja, suihkusaippua, shampoo ja hoitoaine. Kahdessa Deluxe-huoneistamme on kylpyamme. Osassa huoneista on näkymä kadulle, kun taas toisissa on näköala tunturipuolelle.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Eleganteissa sviiteissämme, jotka ovat kooltaan 29–58 neliömetriä, on joko 150-160 cm tai 180 cm leveä parivuode. Huoneissa on lipasto, vaatekaappi, kirjoituspöytä tuoleineen, TV sekä nojatuoli tai istuinryhmä. Sviiteissä on myös minibaari, kahvinkeitin, kylpytakki, tohvelit ja ompelukitti. Joissakin sviiteissä on tilaa lisävuoteelle tai lasten matkasängylle. Kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippua, shampoo, hoitoaine, vanity kit, parranajosetti sekä hammasharjasetti. Joissakin sviiteissä on suihku, mutta useimmissa on sekä suihku että kylpyamme. Joissakin on näkymä kadulle, kun taas toisissa on näköala tunturipuolelle. Muutamissa sviiteissä on myös parveke.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.