Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Helsingissä

Tervetuloa pääkaupunkiseudulle! Oletpa kaupungissa sitten työ- tai lomamatkalla, asuessasi yhdessä hotelleistamme, pääset helposti tutustumaan Helsingin antiin.

Koe kaupungin Design District

Sen lisäksi, että Helsinki on listattu yhdeksi maailman parhaista kaupungeista elää, Helsinki on myös kasvava matkailukaupunki. Jos olet kiinnostunut suomalaisista suunnittelijoista ja muotoilusta, niin löydät Helsingistä upeita paikkoja ostosten tekoon. Design Districtiltä löydät 200 eri taitelijaa ja galleriaa. Arkkitehtuurilla ja taiteella on erityinen paikka paikallisten sydämessä, ja tämä tunne on käsin kosketeltavissa kun vain lähdet kävelylle keskustaan ihastelemaan kauniita rakennuksia.

Monenlaisia kokemuksia

Kaupunki on sekä kävelijä- että pyöräilijäystävällinen. Hotelliemme läheltä pääkaupunkiseudulta löydät rantaviivaa seuraavia kävelyreittejä sekä nähtävyyksiä kuten maailmanpyörä Finnair SkyWheelin ja aktiviteettipuisto Flamingon. Hyppää raitiovaunuun 2 tai 3 (tunnetaan myös turistilinjoina) ja tutustu kaupunkiin ottamatta askeltakaan. Reitti kulkee Kauppatorin, Linnanmäen ja Temppelinaukion kirkon ohi, tai tutustu valkoiseen Helsingin tuomiokirkkoon jalkaisin ja ihastu sen julkisivuun.

Yövy lentokentän läheisyydessä

Jos saavut myöhään tai lähdet aikaisin, hotellimme Helsinki-Vantaan lentokentällä on täydellinen valinta.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Lue vähemmän
13 hotellia alueella: Helsinki

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.