ValikkoSulje
Ruoka ja juoma

6 ravintolaa Örebrossa, jotka ovat kaikki kiertotien arvoisia

Tässä on luettelo joistakin Örebron kuumimmista ja makuhermoja kiihottavistammista ravintoloista, joita et vain saa ohittaa ollessasi kaupungissa tai sen läheisyydessä. Tässä on opas, joka on ihanteellinen pitää käden ulottuvilla, kun on aika päättää seuraavan ravintolavierailun paikka.

Restaurant-kitchen-table-orebro

A Mano – aito italialainen kokemus

A Mano sijaitsee viihtyisällä Stallbacken-torilla ja se on klassinen italialainen fine-dining-ravintola Örebrossa ja siellä on erinomainen ruoka ja runsas viinilista. Lisäksi ravintolassa on paljon maukkaita vaihtoehtoja kasvissyöjille. Vierailu A Mano -ravintolassa saa sinut katsomaan ympärillesi kahdesti, jotta et luulisi olevasi tavernassa keskellä Toscanaa.

Amano-1 Palanen Toscanaa Örebrossa. Valokuva: A. Mano

Kitchen and Table Örebro by Marcus Samuelsson

Suosittu ravintolakonsepti Kitchen & Table löytyy tietenkin myös Örebrosta, eikä vähiten tyylikkäästä hotellista Clarion Hotel® Örebro. Täällä sekä hotellivieraat että Örebron asukkaat saavat mahdollisuuden kokea hyvin valmistetun ruoan ja ehkä hyvät drinkit aulabaarissa. Älä myöskään missaa Amerikan inspiroimaa brunssibuffettia, joka katetaan lauantaisin!

Restaurant-community-table-clarion-hotel-orebro Iso omena Ruotsin sydämessä!

Fratelli – hyvää ruokaa ihanassa ympäristössä

Jos mielesi tekee todella hyvää pizzaa tai kermaista pasta-ateriaa, joka on valmistettu rakkaudella ja laadukkaista raaka-aineista, on Fratelli oikea valinta sinulle. Täällä kohtaat ihanan sykkeen ja nykyaikaisen ilmapiirin, mikä saa sinut haluamaan mutustella italialaisia herkkuja tuntikausia. Sopii yhtä hyvin ihanan päivällisen nauttimiseen kuin hyvän lounaan popsimiseen ennen kuin lähdet ulos tutustumaan Örebron kaikkiin erinomaisiin vierailukohteisiin ja nähtävyyksiin.

Hachi – kaupungin paras sushi

Tekeekö mielesi todella hyvin valmistettua sushia? Suuntaa siinä tapauksessa osoitteeseen Järntorgsgatan 4 Örebrossa ja istahda hienoon Hachi-ravintolaan. Testaa Omakase-menua, jossa kokki saa päättää, mikä sushi tarjoillaan pala palalta – aivan selvästi hyvänmakuinen kokemus! Kulman takana sijaitsee lisäksi Clarion Collection® Hotel Borgen kohoaa kauniisti Svartån-joen yli torneineen ja päätykoristeineen.

hachi-uer-bad6a Puoliperinteistä sushia rennossa ympäristössä. Valokuva: Hachi

Vinkki sinulle, joka vierailet Örebrossa ja haluat asua hienosti ja mukavasti ja olet samalla lähellä todella hyviä ravintoloita.

Lekhyttans – kioskista kunnianhimoiseksi ravintolaksi

Lekhyttans on ihanteellinen ravintola, jossa voit syödä maittavan lounaan tai päivällisen ollessasi matkalla Örebrohon tai pois sieltä, tai jos asut lähellä ja haluat nauttia rauhallisen aamiaisen ennen töihin menoa. Ravintola tarjoaa myös hyviä piknikpaketteja, jotka ovat ihanteellisia ostaa mukaan, jos suunnittelet viettäväsi päivän lähellä olevalla Bergslagsledenillä.

Lekhyttans-plateWEB Nykyisin Lekhyttans on ruoan suhteen erittäin taitava ja kunnianhimoinen ravintola. Valokuva: Lekhyttans

Ett kök – nauti klassisesta, ruotsalaisesta kotiruoasta

Ett kök pitää itseään viihtyisänä kortteliravintolana, jolla on suuret pyrkimykset, ja juuri sen tunteen kohtaat astuessasi sisään tähän viihtyisään ravintolaan Örebrossa. Täällä sinulle tarjotaan ruokalista, jonka ruokalajit on valmistettu klassisista raaka-aineista maalta, merestä ja ilmasta, ja jotka saavat makuhermosi hypähtämään ilosta


Lisää vastaavanlaista luettavaa


Varaa hotellihuone Örebrosta parhaaseen hintaan täältä!

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.