Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Örebrossa

Hotellimme sijaitsevat Örebron keskustassa ja ovat täydellinen lähtökohta kaupunkiin tutustumiseen.

Clarion Collection Hotel Borgen, linnamaisine torneineen ja punatiilisine julkisivuineen, peilaa rakennuksen historiaa, joka ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Täältä kauniiseen Örebron linnaan on matkaa vain 200 metriä. Clarion Hotel Örebro sijaitsee lyhyen matkan päässä kaupungin läpi virtaavasta ja Hjälmaren-järveen laskevasta Svartå-joesta ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin kokouksiin kuin loman viettoon Örebrossa. Täällä sinua odottavat muun muassa moderni kokousosasto sekä herkullinen ravintolamaailma. Örebro on kävely-ystävällinen kaupunki ja keskustasta löytyy runsaasti idyllisiä putiikkeja, kauniita puistoja ja viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Wadköpingin ulkoilmamuseo sijaitsee Svartå-joen rannalla ja on hurmaava alue vanhoine puutaloineen ja puutarhoineen, jotka edustavat kauniisti vanhaa Örebrota. Täällä järjestetään myös useita markkinoita ympäri vuoden. Pienten putiikkien lisäksi Örebrossa shoppailulomalla olevat voivat suunnata askeleensa Marieberg Galleria-ostoskeskukseen, joka sijaitsee mukavan lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta tarjoten ostosmahdollisuuksia yli 100 liikkeessä. Lasten kanssa matkustaville suosittelemme Lek & Buslandetia, joka on Euroopan suurin sisäleikkimaa ja sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Örebron keskustasta. Lisäksi kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta löytyy Gustavsviks Lost City, viidakkoteema-vesipuisto, joka on Ruotsin suurin. Täältä löytyvät myös mahtavimmat vesilukumäet! Örebro sijaitsee Närken maakunnassa, noin 200 km Tukholmasta länteen.

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Örebro

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.388.001 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.