ValikkoSulje
Ruoka ja juoma

Uumajan 7 tällä hetkellä parasta ravintolaa

Nyt sinun ei enää koskaan tarvitse miettiä, missä söisit ollessasi koivujen kaupungissa. Tässä on Uumajan tämän hetken parhaat ravintolat, jotka sopivat yhtä hyvin romantiikkaa hakevalle parille kuin suurille perheille tai kollegoillekin.

Köksbaren mussels on salt Umeå
Photo: Sara Danielsson

Hunger och Törst

Hunger och törst dining area Valokuva: Hunger och Törst

Hunger och Törst -ravintolassa sinä ja päivällisseurasi saatte mahdollisuuden nauttia monista erilaisista makuelämyksistä, sillä ruokalista koostuu pienemmistä annoksista. Valitset itse, haluatko tilata seitsemän, viisi vai kolme tällaista annosta. Ruokalista on jatkuvasti muuttuva, minkä ansiosta mikään vierailu ei ole samanlainen kuin edellinen. Lukuun ottamatta tietenkin sitä, että ruoka maistuu aina yhtä hyvältä.

Ravintola Plectrum

Plectrum Restaurant Umeå seating area

Ravintola Plectrum sijaitsee tyylikkäässä Comfort Hotel® Winn -hotellissa ja tarjoaa eloisan ilmapiirin, joka tuntuu täydelliseltä ollessasi päivällisellä ystävien kesken tai hauskana perjantai-iltana yhdessä kollegoiden kanssa. Samalla, kun nautit Plectrum-hampurilaisesta tai kermassa haudutetusta souvaksesta, sinulla on mahdollisuus kuunnella mukavaa elävää musiikkia lahjakkaiden paikallisten artistien esittämänä.

Köksbaren

koksbaren open kitchen Valokuva: Sara Danielsson

Numero kolme listassa on klassinen gastrobaari, joka sopii kaikenlaisille seurueille. Köksbaren-ravintolassa sinulla on mahdollisuus istuutua syömään päivän lounas tai viedä ystävät ja perhe mukavalle päivälliselle nauttimaan hyvin valmistetuista ruokalajeista, jotka on valmistettu laadukkaista, ja usein paikallisista, raaka-aineista.

Gröna Älgen

Gröna Älgen on yksi Uumajan kodikkaimmista ravintoloista. Ruokalistalla on tarjolla kaikkea mahdollista hampurilaisista ja grillatusta lihasta pizzoihin ja herkulliseen fish and chipsiin. Silloin tällöin kesäaikaan ravintolassa on ihanaa elävää musiikkia tai hauskoja musiikkivisoja, mikä on ihanteellinen tilaisuus kerätä ystävät kokoon syömään herkullista ruokaa ja seurustelemaan!

Rost

ROST restaurant counter Valokuva: Rost

Rost on erinomainen ravintola Uumajassa, jos haet tuoretta ja vihreää lounasvaihtoehtoa tai mikäli haluat lämmitellä itseäsi herkullisella ja hyvin valmistetulla keitolla. Täällä keskitytään ympäristöön ja kestävyyteen ja liha on kokonaan poistettu ruokalistalta, mikä tuntuu oikein ajankohtaiselta. Siis ei mitään lihaa rakastavalle, mutta ehdottomasti kuuma vinkki hänelle, joka haluaa testata jotakin uutta, raikasta ja uskomattoman hyvää!

Bistro Le Garage

Bistro Le Garage Valokuva: Bistro Le Garage

Istu alas Uumajan viihtyisimpään kortteliravintolaan Bistro Le Garage ja nauti joko lounaasta tai päivällisestä keskellä kaunista Umedalenin veistospuistoa. Ravintola mainittiin White Guide -oppaassa vuonna 2019 ja sen ruokalistalla on tarjolla fantastista ranskalaista kotiruokaa, joka on valmistettu rakkaudella laadukkaista raaka-aineista. Ja äiti ja isä – pitäkää silmät auki! Joskus tällä ravintolalla on hienoja tarjouksia, joissa alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi lasten menusta.

Tapas Bar Deli

Ravintolalista ei ole täydellinen ravintolalista, jos siinä ei anneta vinkkiä oikein hyvästä tapas-ravintolasta. Tapas Bar Deli -ravintolasta saat sen, mitä haetkin - makuja täynnä olevan ruokalistan, jossa on rivi rivin jälkeen tarjolla hyviä tapas-ruokia. Ihanteellista nauttia joko yksin tai jakaa päivällisseuralaisten kanssa.

Aivan vieressä sijaitsee myös Comfort Hotel® Umeå City, jossa on tarjolla Lazy Sundays, mikä merkitsee sitä, että voit mahdollisuuksien mukaan pitää huoneen sunnuntaisin jopa kello 18.00 asti. Ihanteellista myöhäisen ja mukavan ravintolassa ystävien kanssa vietetyn lauantai-illan jälkeen!


Lisää luettavaa ruoan ystäville

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.