ValikkoSulje
Lähellä sydäntä

Juhlatunnelmaa Copenhagen Pride -festivaalilla 2018 – näe kuvat kulkueesta!

Kööpenhaminan kadut olivat täynnä rakkautta, juhlaa, erilaisia teemoja ja iloisia ihmisiä 13.-19. elokuuta, kun Copenhagen Pride Week oli täydessä vauhdissa Tanskan pääkaupungissa.

Juhlatunnelmaa Copenhagen Pride -festivaalilla
Kööpenhaminan asukkaat ja paikalle muualta matkanneet osaavat järjestää kunnon juhlat

Pride-juhlan ohjelmistosta löytyi monia mielenkiintoisia tapahtumia, kuten debatteja, konsertteja ja ihmisoikeusohjelma. Suuri Pride-kulkue järjestettiin lauantaina 18. elokuuta. Copenhagen Pride Parade 2018 -kulkueen aikana noin 25 000 ihmistä marssi Fredriksbergistä Rådhusplassenilla sijainneelle Pride Square -alueelle. Eikä tule myöskään unohtaa niitä noin 300 000 ihmistä, jotka seisoivat katujen varsilla ja osallistuivat juhlintaan. Päivä oli aurinkoinen ja täynnä sateenkaaren värejä, glitteriä, ilmapalloja, musiikkia ja iloisia ihmisiä!

Kööpenhaminan asukkaat ja paikalle muualta matkanneet osaavat järjestää kunnon juhlat – koe juhlatunnelma uudemman kerran näiden Pride-kuvien avulla!

Nordic Choice Hotels – ylpeä Pride -yhteistyökumppani

Nordic Choice Hotelsiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme vakuuttuneita siitä, että vieraidemme ja työntekijöidemme erilaisuudet auttavat luomaan ainutlaatuisia hotellikokemuksia ja maagisia kohtaamisia. Monimuotoisuus tekee meistä parempia. Ovemme ovat aina avoinna.

Täällä on tilaa kaikille.


Lue kaikki Pride-festivaalista ja Nordic Choice Hotels

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.