Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Lund Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 9

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Lundissa

Varaa tilat kokoukseen tai kongressiin viehättävästä yliopistokaupunki Lundista, keskeltä Skoonea. Clarion Collection Hotel® Planetstaden on kävelymatkan päässä Lundin nähtävyyksistä ja hotellin edestä lähtee linja-autoja Malmöhön.

Taidehotelli Clarion Collection Hotel Planetstaden sopii erinomaisesti sinulle, joka tarvitset tiloja kokouksen, tapahtuman tai kongressin järjestämiseen Lundissa – riippumatta siitä, haluatteko yöpyä vai ainoastaan varata tilat päivän ajaksi. Hotellissa on useita nykyaikaisia, valoisia kokoustiloja, jotka voidaan helposti muokata toiveidenne ja tarpeidenne mukaisiksi. Voit tietenkin tilata ruokaa ja juomia kokoukseen tai tapahtumaan, olipa kysymyksessä sitten yksinkertaisempi kahvitilaisuus tai lounas koko tiimille. Kahvitauon aikana voitte tutustua paremmin hotellin suureen taidetarjontaan tai saada vähän raitista ilmaa puutarhassa, veistoksia katsellen.

Jos järjestätte kokouksen tai kongressin Clarion Collection Hotel Planetstadenissa, pääsette perille helposti, sillä sekä Lundin rautatieasema että linja-autoterminaali sijaitsevat hotellin lähettyvillä, eikä tule unohtaa suuria lentokenttiä – Malmö Airportia ja Kastrup Copenhagen Airportia. Yksi Lundin eduista on selvästikin sen läheinen sijainti muihin suurin kaupunkiin, niin pohjoisessa kuin etelässäkin. Öresundstågen-junat vievät teidät nopeasti Malmöhön, Kööpenhaminaan ja Helsingborgiin.

Kun on tiimiaktiviteettien ja hyvin ansaitun tauon aika päivän kokousten jälkeen, on Lund fantastinen ja tutustumisen arvoinen kaupunki monine kodikkaine kahviloineen ja ravintoloineen. Keskiajan historian ja keskellä kaupunkia sijaitsevan Lundin yliopiston johdosta tätä pikkukaupunkia voi tuskin kutsua uniseksi. Ota pitkä kävelylenkki mukulakivikaduilla ja anna arkkitehtuurin hurmata sinut. On vaikea missata Lundin tuomiokirkkoa ja historiallista Lundagårdia, jossa Studentsångarna toivottavat kevään tervetulleeksi laulujen kera 1. toukokuuta joka vuosi. Historiasta kiinnostuneelle suosittu Kulturen on tutustumisen arvoinen kohde, ja kesäaikana on vierailu Kasvitieteellisessä puutarhassa aivan välttämätön. Tervetuloa Lundiin!

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.407.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.