Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel®

71 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

71 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

SMALL TALK, BIG BUSINESS

Small talk voi hyvinkin johtaa isoihin päätöksiin – big business. Clarion Hoteleissa kaikki tapaamiset ovat yksilöllisiä ja ainutlaatuisia. Kahdenkeskiset tapaamiset ovat yhtä tärkeitä kuin 3000 hengen kongressit.

Tarjoamme inspiroivan areenan kaikenlaisille tapaamisille ja kokouksille. Lisäämällä tapaamiseen tai kokoukseen ripauksen “extraa”, pidämme osallistujat keskittyneitä ja tarjoamme heille luovuutta tihkuvan ympäristön. Täällä voit tehdä asioita, joita et normaalisti tekisi konttorilla. Yhdessä tiimisi kanssa.

SOMETHING EXTRA

Tilaisuuksistanne  luonamme tulee varmasti erityisiä ja mieleenpainuvia, sillä lisäämme niihin ripauksen “extraa”, yksilöllisen palvelun kera. Tarjoamamme “extra”  antaa teille runsaasti lisäenergiaa ja positiivisen fiiliksen tulevien haasteiden ratkaisemiseen.

EASY ACCESS

Sijainti: kaupunkien keskustat ja lentokentät. Lähellä kaikkea.

OUR MEETING ROOMS

Pienistä tiloista valtaviin juhlasaleihin tai pienempiin breakout-huoneisiin. Autonäyttelyitä, catwalkeja tai yrityskokouksia. Me voimme muokata tilojamme juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi.

WHAT ABOUT FOOD?

Me pidämme kestävää ruoantuotantoa suuressa arvossa ja suosimme muun muassa paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. Kaikki tarjoamme kala on MSC/ASC-sertifioitua, emmekä käytä palmuöljyä. Voit valita haluamasi Basic-, Some Extra- tai Let’s go Crazy -paketeista.

ACTIVITY MENUS

Tarjoamme monenlaisia aktiviteetteja – kaikkea aina Zumbasta ruoanlaittokursseihin ja aarrejahteihin. Sisällä tai ulkona, vuodenajasta ja mieltymyksistänne riippuen. Aktiviteetit ovat erinomainen tapa päättää onnistunut kokouspäivä.

CLARION LOVES FEEDBACK

Ja mikä tärkeintä, me varaamme aina follow-up-tapaamisen sinun kanssasi. Näiden tapaamisten avulla voimme tehdä tarjoamistamme palveluista entistäkin parempia. Great for us, and better for you.

THE STORY

Täällä voi tapahtua mitä tahansa. The predictable meets the unpredictable. Meillä voitte nauraa, itkeä, tehdä niin erinomaisia kuin hieman huonompiakin päätöksiä. Juotte, syötte, seurustelette ja tanssitte. Täällä tulette tekemään sellaisia asioita, joita ette ikimaailmassa tekisi omalla konttorillanne. You knock, or rock, your socks off. Tärkeintä on kuitenkin, että lähditte pois konttoriltanne ja loitte jotain, yhdessä.

SMALL TALK, BIG BUSINESS – whatever the size, whatever the reason, we make it happen.

 

Lue vähemmän
71 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.