Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska Avataan toukokuu 2021

Toukokuussa 2021 avataan Comfort Hotel Copenhagen Airport. Hotelli tulee muuttamaan kuvasi lentokenttähotellista ja todistamaan, että budjettivaihtoehto ei ole yhtä kuin ikävää. Tervetuloa parhaaseen paikkaan aloittaa matkasi!

Toukokuussa 2021 avataan Comfort Hotel Copenhagen Airport – hotelli, joka tulee muuttamaan kaikki käsityksesi lentokenttähotelleista. Hotelli, joka on täysin suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen matkailijan tarpeita.

Naapureina Kastrup – ja Kööpenhaminan keskusta

Hotellista pääset helposti lentokentän kaikkiin terminaaleihin. 5 minuutin kävelymatka katettua kävelytietä, joten voit kävellä lentokentälle kesäsandaaleissa säästä riippumatta. Comfort Hotel Copenhagen Airport sopii myös erinomaisesti sinulle, jos aiot viettää viikonlopun Kööpenhaminassa. Lentokentältä pääset vain 12 minuutissa Kööpenhaminan keskustaan metrolla.

Barception

Barception, mikä se on? Se on yksinkertaisesti: bar (suom. baari) + reception (suom. vastaanotto). Hotellin Barceptionissa voit kirjautua sisään ja ulos, ostaa jotain syötävää tai juoda drinkin. Comfort Delistämme löydät aina tuoretta ja kotitekoista ruokaa, kuten salaatteja, voileipiä, hedelmiä ja pikkupurtavaa. Tarkka tarjolla oleva valikoima vaihtelee päivästä toiseen ja se perustuu vuodenajan tarjoamiin raaka-aineisiin. Barception ja Comfort Deli ovat avoinna vuorokauden ympäri ja löydät ne pohjakerroksesta!

Kuntoile tai pese vaatteita vuorokauden ympäri

Elämä Comfort Hotel Copenhagen Airportissa on yksinkertaista. Kuntosali on käytössäsi vuorokauden ympäri. Jos sinun tarvitsee pestä vaatteita ennen matkaasi tai sen jälkeen, sinulla on mahdollisuus tehdä se Laundromatissamme. Kun olet pessyt, löydät silityshuoneen joka kerroksesta. Hotellissa on myös leikkihuone pienemmille.

Baari upealla näköalalla

Hotellin 10. kerroksesta löydät baarimme. Täällä voit nauttia upeista Öresundin ylle avautuvista näkymistä ja nähdä lentokoneiden nousevan ja laskeutuvan Kööpenhaminan lentoasemalle. Tarjoilemme alkoholittomia juomia, olutta, viiniä, long drinkejä ja pientä purtavaa.

Cash free

Comfort Hotel Copenhagen Airportissa on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Joustavat ja tehokkaat kokoukset

Tarvitsetko kokoushuoneen tunniksi? Koko päiväksi tai ehkä useammaksi päiväksi peräkkäin? Me ratkaisemme sen. Voit aloittaa aivoriihen, lyödä kauppa lukkoon tai työskennellä kaikessa rauhassa. Kun nälkä iskee, niin olemme siellä sinua varten – riippumatta siitä, millä haluat kohottaa energiatasoasi.

Pohjois-Euroopan suurin kongressisali

Samalla, kun Comfort Hotel Copenhagen Airport avaa ovensa, avataan myös kongressisali The Hangar. The Hangar tulee olemaan Pohjois-Euroopan suurin lentokenttähotelliin kuuluva kongressisali. Se on kooltaan uskomattomat 2500 neliömetriä, minkä ansiosta siellä on tilaa 2150 hengelle, 5 Cessna-lentokoneelle tai 25 autolle.

Yhteystiedot

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Tanska
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Linja M2 Kööpenhaminasta vie sinut Copenhagen Airportiin

Lentokentältä

5 minuutin kävelymatka katon alla terminaali 3:sta

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi 4x27, +45 27 27 27 27

Tietoa Comfort Hotel Copenhagen Airport

Hotellihuoneiden lukumäärä

605 hotellihuonetta

Etäisyys lentokentälle

Noin 50 metriä

Etäisyys paikallisliikenteeseen

Noin 50 metriä

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.407.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.