Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Comfort Hotel Copenhagen Airport on hotelli, joka tulee muuttamaan kuvasi lentokenttähotelleista ja todistamaan, että budjettivaihtoehto ei ole yhtä kuin ikävä. Tervetuloa parhaaseen paikkaan aloittaa matkasi!

Comfort Hotel Copenhagen Airport – hotelli, joka tulee muuttamaan kaikki käsityksesi lentokenttähotelleista. Hotelli, joka on täysin suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen matkailijan tarpeita.

Naapureina Kastrup – ja Kööpenhaminan keskusta

Hotellista pääset helposti lentokentän kaikkiin terminaaleihin. Comfort Hotel Copenhagen Airport sopii myös erinomaisesti sinulle, jos aiot viettää viikonlopun Kööpenhaminassa. Lentokentältä pääset vain 12 minuutissa Kööpenhaminan keskustaan metrolla.

Barception

Barception, mikä se on? Se on yksinkertaisesti: bar (suom. baari) + reception (suom. vastaanotto). Hotellin Barceptionissa voit kirjautua sisään ja ulos, ostaa jotakin syötävää tai juoda drinkin. Comfort Delistämme löydät aina tuoretta ja kotitekoista ruokaa, kuten salaatteja, voileipiä, hedelmiä ja pikkupurtavaa. Tarkka tarjolla oleva valikoima vaihtelee päivästä toiseen ja perustuu vuodenajan mukaisiin raaka-aineisiin. Barception ja Comfort Deli ovat avoinna vuorokauden ympäri ja löydät ne pohjakerroksesta!

Kuntoile tai pese vaatteita vuorokauden ympäri

Elämä Comfort Hotel Copenhagen Airportissa on yksinkertaista. Kuntosali on käytössäsi vuorokauden ympäri. Jos sinun tarvitsee pestä vaatteita ennen matkaasi tai sen jälkeen, sinulla on mahdollisuus tehdä se Laundromatissamme. Kun olet pessyt, löydät silityshuoneen joka kerroksesta. Hotellissa on myös leikkihuone seurueen pienimmille.

Baari upealla näköalalla

*Tilapäisesti suljettu*

Hotellin 10. kerroksesta löydät baarimme. Täällä voit nauttia upeista Öresundin ylle avautuvista näkymistä ja nähdä lentokoneiden nousevan ja laskeutuvan Kööpenhaminan lentoasemalle. Tarjoilemme alkoholittomia juomia, olutta, viiniä, long drinkejä ja pientä purtavaa.

Aamiainen

Katamme joka aamu aamiaisbuffetin. Lähteekö lentosi aikaisin? Early Bird Breakfast on saatavana varhaisesta aamusta alkaen. Lue lisää aamiaisesta täältä.

Cash free

Comfort Hotel Copenhagen Airportissa on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Joustavat ja tehokkaat kokoukset

Tarvitsetko kokoustilan puoli tuntia vai koko päivän kestävää tapaamista varten vai kenties useamman päivän ajaksi? Me ratkaisemme asian. Voit järjestää brainstorming-päivän, lyödä kaupan lukkoon tai työskennellä kaikessa rauhassa. Kun nälkä iskee, olemme siellä sinua varten – riippumatta siitä, millä haluat kohottaa energiatasoasi.

Pohjois-Euroopan suurin kongressisali

Samalla, kun Comfort Hotel Copenhagen Airport avaa ovensa, avataan myös kongressisali The Hangar. The Hangar on Pohjois-Euroopan suurin lentokenttähotelliin kuuluva kongressisali. Se on kooltaan uskomattomat 2 500 neliömetriä, minkä ansiosta siellä on tilaa 2150 hengelle, 5 Cessna-lentokoneelle tai 25 autolle.

Yhteystiedot

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Tanska
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Linja M2 Kööpenhaminasta vie sinut Copenhagen Airportiin

Lentokentältä

5 minuutin kävelymatka katon alla terminaali 3:sta

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi 4x27, +45 27 27 27 27

Tietoa Comfort Hotel Copenhagen Airport

Hotellihuoneiden lukumäärä

605 hotellihuonetta

Etäisyys lentokentälle

Noin 50 metriä

Etäisyys paikallisliikenteeseen

Noin 50 metriä

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.