Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kööpenhaminan lentoasema, Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

THE HANGAR: Avataan maaliskuussa 2021. The Hangar tulee olemaan Pohjois-Euroopan suurin hotelli-kongressitila. Henkeäsalpaavalla 2500 neliömetrin koollaan täällä on tilaa 2150 henkilölle, 5 cessna-lentokoneelle tai 25 henkilöautolle. Kuten sanoimme, olemme joustavia.

Tila voidaan jakaa viiteen osaan, joista kussakin on 400 henkilön kapasiteetti. The Hangarin ainutlaatuinen sijainti, vain 5 minuutin päässä metro- ja juna-asemilta sekä Kööpenhaminan lentokentän porteilta sisäkulkuväylää käyttäen, tekee tästä tilasta juuri täydellisen niin kansainvälisiä kongresseja kuin paikallisia tapahtumia ajatellen. Sisustus on eksklusiivinen, moderni ja kansainvälinen. Aloita päiväsi kongressilla ja katso, kuinka se muuntuu upeaksi bankettitilaksi illan juhlatilaisuuttasi varten.

Ruokamme ja juomamme houkuttelevat kaikkia aisteja maksimoidakseen osallistujien kokemuksen. Räätälöimme pakettisi sopimaan kaikkiin tarpeisiisi tapahtumatyypistä riippuen: kongressit, banketti-illalliset tai seurustelutarjoilut. Kaikki ruoka on vastuullisesti tuotettua eikä missään tarjotuissa tuotteissa ole sertifioimatonta palmuöljyä. Olemme enemmän kuin iloisia voidessamme tarjota vihreitä ja vastuullisia vaihtoehtoja menua valittaessa.

Varaa The Hangar

Tehdäksesi varauksen tai saadaksesi lisätietoja voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa sales.cph@choice.dk.

Saadaksesi 360 asteen näkymän The Hangarista, vieraile sivustolla: https://hotelscopenhagenairport.dk/hangar-gallery/

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.