Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion x Hartwall Arena

Osallistu Hartwall Arenan tapahtumaan rennosti majoitumalla Clarion Hotel Helsingissä - saat majoituksesta -10% alennuksen päivän huonehinnasta!

 • Vierailun ajankohta:

  11 helmi 2019 - 9 touko 2020

 • Varattavissa:

  11 helmi 2019 - 9 touko 2020

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  10% alennus päivän huonehinnasta

Tiedossa keikka tai lätkämatsi Hartwall Arenalla? Yövy Clarion Hotel Helsingissä ja saat majoituksesta -10% alennuksen päivän huonehinnasta!

Suomen Clarion -hotellit ovat Hartwall Arenan virallinen yhteistyökumppani. Kumppanuuden kunniaksi haluamme tarjota Arenan asiakkaille etuja hotelleistamme.

Varatessasi Clarion x Hartwall Arena -paketin, tarjoamme majoituksesta -10% alennuksen päivän huonehinnasta! Lunastaaksesi etu näytä Hartwall Arenan tapahtumalippua sisäänkirjautuessasi hotellille. Clarion Hotel Helsinki on loistava paikka kokea Helsingin nähtävyydet tapahtuman yhteydessä. Hotellilta on raitiovaunulla noin 10 minuutin matka Helsingin keskustaan. Raitiovaunulla 9 pääset puolestaan hotellilta suoraan Pasilaan, Hartwall Arenan viereen.

Hotellissa käytössäsi on ainutlaatuinen lämmitetty kattouima-allas, sauna, kuntosali, asiakastietokoneet sekä ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellin Kitchen & Table -ravintola, katutason Living Room Bar sekä 16. kerroksessa sijaitseva Sky Room -näköalabaari pitävät sinusta huolta tarjoamalla upeita makuelämyksiä ja huikeita maisemia. 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen elämys Clarion Hotel Helsingissä ja Hartwall Arenalla!

Lisätietoja Hartwall Arenasta: hartwallarena.fi

Majoituspaketti sisältää

 • Yhden yön majoitus
 • Herkullinen aamiaisbuffet
 • Kuntosalin, saunojen ja kattouima-altaan käyttö
 • Langaton internet-yhteys
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.