Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Vänersborgissa

Tervetuloa Vänersborgiin ja Quality Hotel Vänersborgiin! Täällä Vänern-järven etelärannalla saat aina lämpimän vastaanoton ja olet lähellä kaikkea, mitä Fredrik Wikingssonin kauniilla kotikaupungilla on tarjottavanaan nähtäväksi ja tehtäväksi.

Täydellinen sijainti

Quality Hotel Vänersborg sijaitsee melkein täydellisessä paikassa. Vain 10-15 minuutin kävelymatkan päässä Vänersborgin keskustasta ja vain 15 minuutin automatkan päässä Trollhättanin-Vänersborgin -lentoasemalta. Yöpymällä Quality Hotel Vänersborgissa et ole kaukana mistään. Meiltä löydät runsaan valikoiman erilaisia huoneita ja vaihtoehtoja, joista voit valita. Löydät varmasti jotakin, joka sopii kaikille. Ja pitkän päivän päätteeksi voit suunnata  spa-osastollemme ja nauttia ihanista hoidoista, tai mikset kokeilisi vähän kellumista? 

Koe Vänersborg

Vänersborgissa ei voi sanoa olevan pulaa tekemisestä. Se on täydellinen matkakohde sinulle, joka pidät aktiviteeteista luonnossa tai rikkaista kulttuurielämyksistä. Vänersborgista voit nimittäin löytää kaikkea hyvällä maulla varustetuista gallerioista aina mahdollisuuteen lähteä Majavasafarille. Voit myös vierailla jossakin kaupungin suosituista museoista, kuten Kungajaktsmuséetissa  tai Vänersborgin museossa. Ja jos haluat, voit myös suunnata pyöräretkelle Linnén jalanjäljissä.   

Kongressit, kokoukset ja tilat Vänersborgissa

Haluatko tietää lisää kongressi- ja kokoustiloistamme Vänersborgissa? Löydät valikoimamme täältä.

 

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Trollhättan

Stenungsund

Göteborg

Lue vähemmän
11 hotellia alueella: Vänersborg

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.