Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tule jakamaan jouluiloa kanssamme

Me haluamme levittää joulun ilosanomaa ympäri maailmaa. Auta meitä keräämään joululahjoja niille sinun lähialueesi henkilöille, jotka tarvitsevat piristysruisketta joulun juhlapyhiin. Anna lapsille parempi joulu – jätä joululahja joulukuusen alle!

Auta levittämään jouluiloa kanssamme

Joulu on perinteiden aikaa. Leivomme piparkakkuja, juomme glögiä, kuuntelemme joulumusiikkia, koristelemme joulukuusen ja vietämme enemmän aikaa yhdessä. Juhlapyhiin liittyy toisaalta myös stressiä ja suuria odotuksia, eikä joulun ilosanoma ole itsestäänselvyys kaikille. Juuri tästä syystä meidän jouluperinteemme, Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja / Lonely Christmas Tree Seeking Presents, on erityisen tärkeä. Kaikki ovat tervetulleita lahjoittamaan lahjoja ja asettamaan ne joulukuusien alle hotelliemme auloissa joulukuun alkupuolella.

Näin voit osallistua

1. Osta tai lahjoita joululahja – on tärkeää, että lahja on hyväkuntoinen. Huomioi, että lahjan on hyvä olla lapsen omien toiveiden mukainen eikä vain sellainen, jonka uskot lapsen haluavan. Se voi olla elämys, esimerkiksi lahjakortti elokuvateatteriin, jolloin se on erittäin pidetty ja monenikäisille lapsille sopiva lahja.
2. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa. Kirjoita paperilapulle kuvaus siitä, millaisista asioista kiinnostuneelle tai minkä ikäiselle lapselle lahja sopii.Voit kirjoittaa esimerkiksi: "Hyvää joulua sinulle 3–5-vuotias, joka pidät ulkoleikeistä. Toivoo Pia"
3. Tule käymään lähelläsi sijaitsevassa hotellissa ja jätä joululahja.

Tarkat päivät, jolloin joululahjoja voi jättää kuusien alle, vaihtelee hotelleittain. Ollaksesi varma, että kuusi on pystytetty ja valmiina joululahjoja varten, voit pistäytyä hotellissa 1. ja 16. joulukuuta välisenä aikana 2022.

Mitä lahjoille sitten tapahtuu?

Kaikki kerätyt lahjat toimitetaan kunkin hotellin valitsemaan, lähialueella sijaitsevaan tukijärjestöön. Niistä käsin lahjat lahjoitetaan edelleen vähäosaisille, kunkin paketin päälle merkittyyn kuvaukseen sopiville henkilöille. Tukijärjestöihin kuuluvat esimerkiksi Hope Ry, Loviisan Kissatalo Ry ja Pelastakaa Lapset Ry.

Vuodesta 2012 lähtien on kerätty yli 450 000 lahjaa

Joka joulukuu kaikkialla Pohjoismaissa ilmassa on touhukkuutta ja antamisen iloa, minkä ansiosta sadattuhannet lapset ovat saaneet paremman joulun.

Suuri kiitos kaikille osallistuneille!

Sanoista teoiksi – auta meitä keräämään entistä enemmän joululahjoja!

Auta meitä keräämään entistä enemmän joululahjoja hyvän asian puolesta jakamalla omistautumisesi ystäviesi ja perheesi kanssa! Käytä mielellään tunnistetta #lonelychristmastree sosiaalisessa mediassa.

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.