Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista. Me olemme käteisetön hotelli.

Selma Spa+ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kylpylä

Kylpyläosastomme on yksi Pohjoismaiden johtavia ja hotellimme on nimetty parhaaksi kylpylähotelliksi. Hotellissamme rentoudut sekä nautit hoidoistamme ja rituaaleistamme.

Treeni

Treenaa sisällä ja ulkona, märällä ja kuivalla, kovaa tai kevyesti. Meillä on laaja valikoima ryhmäliikuntatilaisuuksia, kuntosali sekä fantastinen luonto, jossa voit treenata ja inspiroitua.

Ravintola ja baari

Ruokamme on tarkoin harkittua, ravitsevaa ja fantastisen hyvää. Ottaen huomioon ravitsemuksen, ympäristön ja sesongin laitamme ruokaa Värmlannin omista raaka-aineista.

Kokous

Selma Spa -hotellissa järjestämme kongresseja ja kokouksia kuntoilun ja samppanjan hengessä – joka on mielestämme paras yhdistelmä onnistuneen kokouksen aikaansaamiseksi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.