Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin joka tarjoaa nykyaikaiset kokoustilat ja keskeisen sijainnin Skellefteåssa. Hotellimme on erinomainen valinta niin suuremmille kuin pienemmillekin kokouksille ja tapahtumille tai ihan vain rentoutumiseen.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Tavoitteenamme Quality Hotel Skellefteå Stadshotellissa on tarjota vieraillemme fantastinen kokemus jokaisella vierailulla. Tervetuloa suosittuun Verandan-ravintolaamme.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Yöpyessäsi Quality Hotel Skellefteå Stadshotellissa huoneen hintaan sisältyy aina monipuolinen aamiaisbuffetti, josta löytyy ravitsevia ja ekologisia vaihtoehtoja.

Verandan

Ravintoloissamme Verandan ja Bistro V tarjoilemme à la carte -menun, joka sisältää makuja maailman kaikista kolkista. Nauti mauista ja koe kaunis näköala Skellefteå Stadsparkia kohti. Kesällä avaamme ovet ja pääset istahtamaan ihanalle terassillemme.

Kuntosali

Noin kymmenen askeleen päässä hotellilta sijaitsee yhteistyökumppanimme Step Inin tilat. Huippumoderni kuntosali tarjoaa jotakin sopivaa kaikille kuntoilusta kiinnostuneille. Hotellivieraana voit kuntoilla maksutta ympäri vuorokauden.

Aula

Aulamme ja aulabaarimme toivottavat tervetulleiksi niin vieraamme kuin paikalliset! Täällä voitte pelata shuffelboardia, seurapelejä, keskustella päivän tapaamisesta tai rentoutua seurustelun merkeissä. Vastaanotossa on saatavilla kahvia ja muuta juotavaa, tilaisuutenne luonteeseen sopien.

Aqua Spa

Hotellista löytyy myös yhteistyökumppanimme Aqua Spa – iloinen, tiiviisti yhdessä työskentelevä porukka, jolla on alalta monivuotinen kokemus. Me olemme yhdessä rakentaneet Aqua Span yhdeksi Ruotsin hienoimmista päiväkylpylöistä, jossa panostamme palveluun ja haluamme tarjota hieman ylimääräistä vieraillemme. Meillä voit varata kaikkea käsi- ja jalkahoidoista aina kasvohoitoihin ja hierontoihin.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai varata pöydän Verandan-ravintolasta. Tämän voit tehdä puhelimitse numerossa +46 910 711 060.

Aamiainen

Maanantai - sunnuntai: 06.30 - 10.00

Lounas

Lounasta ei tarjoilla toistaiseksi.

Verandan - á la carte

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.