Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin joka tarjoaa nykyaikaiset kokoustilat ja keskeisen sijainnin Skellefteåssa. Hotellimme on erinomainen valinta niin suuremmille kuin pienemmillekin kokouksille ja tapahtumille tai ihan vain rentoutumiseen.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Tavoitteenamme Quality Hotel Skellefteå Stadshotellissa on tarjota vieraillemme fantastinen kokemus jokaisella vierailulla. Tervetuloa suosittuun Verandan-ravintolaamme.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Asuessasi Quality Hotel Skellefteå Stadshotellissa huoneen hintaan sisältyy aina monipuolinen aamiaisbuffetti, josta löytyy ravitsevia ja ekologisia vaihtoehtoja.

Verandan

Verandan-ravintolassamme tarjoillaan Skellefteån suosituin lounasbuffetti sekä uusi à la cartemme, josta löytyy makuja maailman joka kolkasta paikallisiin herkkuihin yhdistettyinä. Nauti mauista ja kauniista näköalaelämyksestä Skellefteå Stadsparkenin suuntaan.

Kuntosali

Hotellimme sisääntulokerroksesta löydät upean kuntosalimme, jossa käytettävissäsi on muun muassa vapaita painoja, kaksi juoksumattoa, crosstrainer ja muita laitteita. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden ja sisäänpääsy sisältyy huonehintaan. 

Aula

Aulamme ja aulabaarimme toivottavat tervetulleiksi niin vieraamme kuin paikalliset! Täällä voitte pelata shuffelboardia, seurapelejä, keskustella päivän tapaamisesta tai rentoutua seurustelun merkeissä. Vastaanotossa on saatavilla kahvia ja muuta juotavaa, tilaisuutenne luonteeseen sopien.

Sauna- ja rentoutumisosasto

Tervetuloa viihtyisälle sauna- ja rentoutumisosastollemme, joka on avoinna kaikille pientä maksua vastaan. Meillä on kaksi uutta rentoutumishuonetta, joista avautuu upea näköala Stadsparkeniin ja Skellefteå-joelle. Nautittavaa ja rentouttavaa toimintaa yhdessä kollegoiden ja ystävien kanssa. Hotellin vierailla on myös mahdollisuus käyttää hotellin alakerroksessa sijaitsevaa saunaa ilman lisämaksua.

Aqua Spa

Hotellista löytyy myös yhteistyökumppanimme Aqua Spa – iloinen, tiiviisti yhdessä työskentelevä porukka, jolla on monivuotinen kokemus. Me olemme yhdessä rakentaneet Aqua Span yhdeksi Ruotsin hienoimmista päiväkylpylöistä, jossa panostamme palveluun ja haluamme tarjota hieman ylimääräistä vieraillemme. Meillä voit varata kaikkea käsi- ja jalkahoidoista aina kasvohoitoihin ja hierontoihin.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai varata pöydän Verandan-ravintolasta. Tämän voit tehdä puhelimitse numerossa +46 910 711 060.

Aamiainen

Maanantai - sunnuntai: 06.30 - 10.00

Lounas

Maanantai: 11.00 - 13.30
Tiistai: 11.00 - 13.30
Keskiviikko: 11.00 - 13.30
Torstai: 11.00 - 13.30
Perjantai: 11.00 - 13.30
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Verandan - á la carte

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.