Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Oskarshamn

Tervetuloa Oskarshamniin ja hotelliin Clarion Collection Hotel Post! Tässä viehättävässä taajamassa, joka sijaitsee Döderhultsvikenin äärellä, voit asua keskellä tapahtumia.

Keskellä ihanuuksia

Kuten mainittu, löydät hotellin Clarion Collection Hotel Post keskeltä kaupunkia stora torgetilta Oskarshamnissa. Hotelli on jaettu kahteen rakennukseen ja päärakennus oli aikaisemmin kaupungin vanha postitalo. Sisustus sisääntulossa ja monissa huoneissa kertoo menneen ajan historiasta korkeilla katoillaan ja kauniilla kaakeliuuneillaan. Hotellissa Clarion Collection Hotel Post sisältyvät sekä aamiainen että Afternoon Sweets ja Evening Meal kaikille vieraille.

Todellinen solmukohta

Oskarshamnilla on paljon tarjottavaa, mitä tulee sekä saatavuuteen että nähtävyyksiin. Sataman kautta avautuvat ovet kohti koko Itämeren saarielämää. Ollessasi vieraana hotellissa Clarion Collection Hotel Post sinulla on lähelläsi myös sekä auto- että polkupyörävuokraamoja. Näin ollen voit nauttia Oskarshamnin hienoista maisemista. Jos haluat tutustua Oskarshamnin ruokamaailmaan, sijaitsee hotellin lähellä ravintoloita Restaurang Fingekroken, Atara Sushi ja La scala. La scala muuttuu yökerhoksi myöhemmin illalla niille, jotka haluavat nostaa kannat kattoon! Jos sää sallii, on Oskarshamnissa myös useita uimapaikkoja. Björnhult, Bockara ja Bredviken, vain joitakin mainitaksemme. Jos sää ei satu sallimaan, niin voithan aina pulahtaa Arena Oskarshamn Bad & Gymin altaaseen.

Kongressit, kokoukset ja tilat Oskarshamnissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Oskarshamnissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Kalmar

Lue vähemmän
2 hotellia alueella: Oskarshamn

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.