Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Arctic Luulaja ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Arctic

Luulaja,  Ruotsi

Comfort Hotel Arctic on moderni hotelli keskellä Luulajaa, vain 50 metrin päässä rautatieasemalta. Täällä asut rauhallisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lähellä Luulajan tarjontaa. Tämä on hotelli niin liike- kuin viikonloppumatkalaisillekin.

Comfort Hotel® Arctic 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Arctic -hotellissa on kaksi kokoushuonetta, joissa on tilaa jopa 30 osanottajalle. Täällä työskentelet rauhallisessa ja luovassa ympäristössä.

Tilat Luulajan keskustassa

Hotellimme kokoushuoneet sopivat erinomaisesti pienempien tapaamisten ja kokousten järjestämiseen. Huoneissa on langaton internet-yhteys ja muut vakiovarusteet, kuten esimerkiksi projektori, valkotaulu ja lehtiötaulu.

Ruoka ja juoma

Tilaa lounas ennakkoon tai päätä kokouspäivä hotellin Köpmannens Kök -ravintolassa, jossa tarjoillaan huolella valmistettua ruokaa sesongin raaka-aineista. Ota yhteyttä varausnumeroomme, niin henkilökuntamme auttaa teitä järjestelyissä.

Kapasiteetti

Alla kokoustilojemme enimmäiskapasiteetit.

Vintergatan

20 henkilöä

Norrskenet

10 henkilöä

Varaa kokous

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi kokouksen puhelimitse +46 920 109 80 tai sähköpostitse co.arctic@choice.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.