Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Borås, Ruotsi

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Ruotsi

Comfort Hotel Jazz on moderni hotelli keskeisellä paikalla Boråsin sydämessä. Shoppailumahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä, ja vain 2 kilometrin päässä odottaa Borås Djurpark -eläinpuisto. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Boråsin Comfort Hotel Jazz -hotelliin. Tähän olemme koonneet hieman hyödyllistä tietoa sinulle, joka haluat asua meillä.

Pysäköinti

Yksinkertaisimmin pysäköit lämpimään autohalliimme suoraan hotellin alapuolelle. Sieltä pääset sujuvasti hissillä suoraan huoneeseen, vastaanottoon ja rentoutumisosastolle. Sinulle, joka olet tai haluat liittyä Nordic Choice Clubin jäseneksi, veloitus on vain 130 SEK per yö, ei-jäsenet maksavat 160 SEK. Sen ulkopuolella voit pysäköidä vain kaksi tuntia kerrallaan määriteltyinä kellonaikoina. Veloitus on 20 SEK per tunti.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun asut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen matkatavarahuoneessa vastaanoton vieressä sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Ilmainen Wi-Fi

Kaikilla asukkailla on käytössään maksuton, langaton internet-yhteys koko hotellissamme. Saat muodostettua internet-yhteyden noutamalla tunnukset vastaanotosta. Sitten vaan surffaamaan!

Lemmikkiystävällinen

Comfort Hotel Jazz -hotelliin ovat myös nelijalkaiset ystäväsi tervetulleita. Ne saavat yöpyä hotellissa lisähintaan 250 SEK/vierailu. Opaskoirat asuvat tietysti ilmaiseksi. Muista kertoa jo varauksen yhteydessä asiasta, niin etsimme sopivan huoneen sinulle ja koirallesi.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Jazz on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.00
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 11.30

Ravintola Brasseriet

Maanantai: 17.00 - 01.00
Tiistai: 17.00 - 01.00
Keskiviikko: 17.00 - 01.00
Torstai: 17.00 - 01.00
Perjantai: 17.00 - 02.00
Lauantai: 12.00 - 02.00
Sunnuntai: -

Kuntosali & Sauna - aukioloajat

Avoinna joka päivä klo 22.00 asti.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.