Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nyt kaikki jäsenet saavat 5-15% alennusta – aina!

Hurraa! Nyt kaikki Nordic Choice Clubin jäsenet saavat 5-15% alennusta hotelleistamme. Aina! Jos et vielä ole mukana clubissa, voit helposti liittyä jäseneksi tässä ja nyt. Jäsenyys tarkoittaa useita uusia etuja eikä se maksa sinulle yhtään mitään.

 • Vierailun ajankohta:

  1 tammi 2022 - 31 joulu 2023

 • Varattavissa:

  1 tammi 2022 - 31 joulu 2023

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Ainoastaan Nordic Choice Clubin jäsenet voivat tehdä varauksen

Kaikki Nordic Choice Clubin jäsenet saavat 5-15% alennusta normaalihinnasta

Nyt tarjoamme entistä enemmän etuja sinulle, joka olet Nordic Choice Clubin jäsen ja varaat hotellivierailusi täällä meidän luonamme. Saat 5-15% alennusta kaikista hotellihuoneista, aina. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan siis edullisempia huoneita ja luonnollisesti myös mukavasti palkintopisteitä, jotka puolestaan tarjoavat sinulle vielä enemmän etuja.

Jos et vielä ole mukana clubissa – liity jäseneksi täällä

Mitä jäsenhinta tarkoittaa?

Jäsenhinta on alennettu hinta kaikille Nordic Choice Clubin jäsenille, jotka tekevät varauksensa osoitteessa choice.fi tai sovelluksessamme. Alennuksen suuruus on aina 5-15% normaalista huonehinnasta ja kyseinen alennus on saatavilla kaikissa hotelleissamme, vuoden jokaisena päivänä.

 

Miksi jäsenhinta on niin hyvä?

Haluamme tehdä jäsenyydestämme entistä hyödyllisemmän juuri sinulle! Et ainoastaan enää ansaitse palkintopisteitä kaikista varauksistasi, vaan saat aina myös 5-15%:n alennuksen normaalista huonehinnasta. Ansaitset palkintopisteitä myös monissa hotelliravintoloissamme sekä yhteistyökumppaneidemme luona. Voit käyttää pisteitä palkintoöihin, eksoottisiin lomamatkoihintarpeellisiin kodin tarvikkeisiin, vuokra-autoihin, lahjakortteihin tai vaikkapa hyväntekeväisyyteen.

Kuinka teen varauksen jäsenhintaan?

 • Hae haluamaasi matkakohdetta tai hotellia alapuolelta löytyvästä ruudusta

 • Kun olet löytänyt haluamasi hotellin, valitse haluamasi huone ja tämän jälkeen jäsenhinta "Club Price"

 • Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi, kun teet varauksen

 • Voilá – ansaitset nyt palkintopisteitä ja tulet aina saamaan 5-15% normaalia paremman hinnan!

UUTUUS 2. heinäkuuta alkaen! Nordic Choice Clubin jäsenenä saat nyt ylimääräisen kahden (2) prosentin alennuksen Web Price Prepaid -hinnasta, kun teet varauksesi täällä verkkosivuillamme. Varmista, että hinta on “Club Price Prepaid” ennen kuin teet varauksesi. Maksu tapahtuu varauksen yhteydessä ja varaus tulee tehdä viimeistään 2 päivää ennen hotellille saapumista.

Ehdot

Ainoastaan rekisteröidyt Nordic Choice Clubin jäsenet voivat varata ja hyödyntää jäsenhintaa. Tätä hintaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etukäteen maksettuihin varauksiin. Jäsenhinta voidaan varata osoitteesta choice.fi, sovelluksemme tai Asiakaspalvelumme kautta, suoraan hotelleista, tämän kampanjasivun kautta tai tavallisen, kotisivuiltamme löytyvän varausprosessin avulla. Varaus voidaan peruuttaa ja sitä voidaan muokata aina klo 16.00 asti saapumispäivänä (BLUE-jäsenet) ja klo 21.00 asti saapumispäivänä (SILVER-, GOLD- ja PLATINUM-jäsenet). Wi-Fi sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, paitsi Comfort Hotel® Xpress -hotelleissa sekä Hobossa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.