Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Aronsborg-kokoushotelli Bålsta ,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli

Bålsta,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli sijaitsee kauniin Mälarenin kupeessa, alle tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta ja Arlandasta. Täältä löydät sopivat tilat erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Meillä voit myös yöpyä upeissa maisemissa. Me olemme käteisetön hotelli

Aronsborg-kokoushotelli 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hiljattain kunnostettu, Tukholman ulkopuolella sijaitseva Aronsborg-kokoushotelli ei ole peruskorjattu kartano eikä kaupunkihotelliksi naamioitu rakennus. Tiesimme heti alusta alkaen mihin Aronsborg oli tarkoitettu – ainutlaatuiseksi kokous- ja tapahtumapaikaksi.

Sijainti

Lähellä, mutta tarpeeksi kaukana! Yksi Aronsborgin monista eduista on sen erinomainen sijainti. Kauniissa ja rauhallisessa Mälarenin järvimaisemassa, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä Tukholmasta ja Arlandan lentokentältä. Meille saavut vaivattomasti Arlandasta bussilla, junalla Tukholmasta/Tukholman kautta sekä tietenkin omalla autolla.

Tapahtumat 500 henkilölle

Kokous- ja tapahtumahotellina Aronsborg on jotain ainutlaatuista. Hotellissamme sinulla on mahdollisuus järjestää niin pienimuotoisia kuin suuriakin kokouksia ja tapahtumia, 2–500 henkilölle, mikä jo sinänsä on ainutlaatuista. Ainutlaatuisuus jatkuu hotellimme monipuolisilla, joustavasti muunneltavissa olevilla tilaratkaisuilla, aina pienimuotoisemmista pyöreän pöydän ympärillä tapahtuvista kokouksista suuriin kongresseihin ja tuotelanseerauksiin – meiltä löytyy tilat jokaiseen tilaisuuteen.

Cash free

Aronsborg on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Rakkautta, huolenpitoa ja suklaata

Aronsborgin filosofia on ”Rakkautta, huolenpitoa ja suklaata”. Tämä näkyy kaikkialla hotellissa. Rakkaus ja huolenpito tarkoittavat aitoa iloa ja palvelualttiutta kaikissa tilanteissa. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan arvostaminen ovat meille ehdottoman tärkeitä – haluamme, että viihdyt ja palaat meille mielelläsi myös uudelleen. Suklaa symboloi hotellimme profiilia – mieltä stimuloivassa sisustuksessa, sekä makujen ja tuoksujen maailmassa.

Suklaakoulu

Yksi suosituimmista aktiviteeteista Aronsborgissa on suklaakoulumme, jossa voit itse valmistaa suklaatryffeleitä ja konvehteja. Event Court -tapahtuma-areenamme ruoanvalmistussaarekkeilla jopa 72 henkilöä voi samanaikaisesti opetella valmistamaan ja maustamaan suklaatryffeleitä ja konvehteja sekä oppia lisää suklaan suurenmoisesta maailmasta.

Lisää suklaata

Keittiömestarimme on koonnut yhteen hurmaavan monen ruokalajin erikoismenun, jonka jokaisen ruokalajin yhtenä raaka-aineena on kaakao. Varaa ja koe ihastuttava makuelämys. Järjestämme myös klassisia suklaamaistajaisia sekä suklaanmaistajaisaktiviteetteja, kuten Chocolate Break, Afternoon Xoco Tea, Suklaadrinkkikoulu ja paljon muita suklaateemaisia aktiviteetteja.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 22 59 59
  • Faksi: +46 171 586 55
  • Sähköposti bokning@aronsborg.se
  • Yritystunnus: 5566662663
  • Helgövägen 7 74630 Bålsta , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Bålstan juna-asemalle.
Vaihda täällä paikallisbussiin tai taksiin.

Bussi

Paikallisbussi 301 pysäkille Helgövägen/Aronsborg.

Arlandan lentokentältä

SL-bussi 579 lähtee kerran tunnissa klo 06.00–19.00 kohti Bålstan bussiterminaalia. Vaihtoehtoisesti voit ottaa taksin hotellille.

Bålstan juna-asemalta

Paikallisbussi 301 tai taksi hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bålsta Taxi, puhelin +46171-500 49.

Tietoja hotellista Aronsborg-kokoushotelli

Hotellihuoneiden määrä

196 kpl – 388 vuodetta

Kokoustilojen määrä

22 kpl – tilat jopa 475 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Arlandan lentokenttä: 50 km, noin 40 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bålstan juna-asema: 2 km
Bussipysäkki Helgövägen/Aronsborg: 100 metriä

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.380.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.