Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Funktionærmessen Restaurant

Funktionærmessen Restaurant Funken Lodge -hotellissa on jälleen loistossaan ja kutsuu sinut kulinaariseen kokemukseen vailla vertaa. Täällä voit nauttia kansainvälisiä aterioita ja arktisia erikoisuuksia hyvien juomien kanssa, joita löydät meiltä laajassa valikoimassa.

Siellä, missä historia kohtaa innovaation

Funktionærmessen on Longyearbyenin historiallisin ruokapaikka, jossa kaivosyhtiön työntekijät söivät aikanaan ateriansa nauttien upeasta näköalasta kaupunkiin ja sitä ympäröiville vuorille. Vuoden 2017 kunnostuksen jälkeen ovet kellariin avataan antamaan poikkeuksellista palvelua ja tarjoamaan laadukkaita raaka-aineita. Lihansyöjälle ravintolasta tulee helposti suosikki kaupungin ainoana ravintolana, joka tarjoaa pitkään riiputettua pihvilihaa. Merenelävistä pitävälle yhdistelmämenu on täynnä herkullisia mereneläviä ja arktisia erikoisuuksia. Nauti pohjoisimmista kulinaarisista kokemuksistasi Funktionærmessen Restaurant -ravintolassa, jossa historia kohtaa innovaation.

Runsas valikoima viinejä ja samppanjaa

Olemme ylpeitä viinilistastamme, josta löytyy yli 300 eli viinilajia. Kellarimme on täynnä hyviä vuosikertapulloja – erityisesti arvostetuilta Bordeaux-tuottajilta. Meillä on saatavilla 15 000 pulloa, ja voimme ylpeillä yli 70 samppanjalajin valikoimallamme, joka on luultavasti Norjan suurin ja laajin. 

Winemaker's Dinner

Useita kertoja vuodessa kutsumme yhteistyössä kuuluisien ja merkittävien viinitilojen kanssa ihmisiä Funktionærmessen Restaurant -ravintolan Winemaker's Dinner -tapahtumaan. Viinintuottajat esittelevät tapahtumassa jännittäviä viinejä, keittiön tarjotessa herkullisia ruokia, jotka sopivat täydellisesti yhteen viinien kanssa. Winemaker's Dinner on niin matkailijoiden kuin paikallisten asukkaidenkin suosima tapahtuma, ja suosittelemme, että varaat nopeasti pöydän, jotta et jää paitsi tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta. Jos haluat varata pöydän tai saada lisätietoja seuraavasta kattauksesta, voit ottaa yhteyttä vastaanottoon tai meihin täältä.  

Aukioloajat Funktionærmessen Restaurant

Maanantai: 18.00 - 23.00
Tiistai: 18.00 - 23.00
Keskiviikko: 18.00 - 23.00
Torstai: 18.00 - 23.00
Perjantai: 18.00 - 23.00
Lauantai: 18.00 - 23.00
Sunnuntai: 18.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.