Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kristiansand, Norja

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norja

Clarion Hotel Ernst on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Hotellimme ilmapiiri on hurmaava sekoitus menneen ajan glamouria sekä modernia nykytaidetta ja vilkasta kulttuurielämää.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kaipaatko vierailuusi lisää tilaa ja ripauksen verran lisämukavuutta? Korota huonetasoa sviittiin ja suo itsellesi ikimuistoinen hotellielämys!

Juniorisviitti

Juniorisviittimme ovat kooltaan 35-40 m². Osassa sviiteistä on erillinen olo- ja makuuhuone ja osassa sviiteissä on mukava istuinryhmä. Kaikki sviitit on varustettu 160 cm leveällä vuoteella. Lisäksi sviiteissä on TV ja minibaari.

Tornisviitti

Tornisviitti on kooltaan 70 m² ja sijaitsee hotellimme tornissa – tarjoten ainutlaatuisen näköalan satamaan. Sviitissä on erillinen makuu- ja olohuone. Makuuhuoneessa on 160 cm leveä vuode, lisäksi huoneessa on TV ja oma kylpyammeella ja suihkulla varustettu kylpyhuone. Olohuoneessa on TV, työpiste, minibaari ja kahvikone sekä kahdeksan hengen istuinryhmä.

VIP-sviitti

Hotellimme ylellisin sviitti on kooltaan 80 m² ja se koostuu kahdesta kerroksesta. Makuuhuone sijaitsee sviitin ylimmässä kerroksessa ja se on varustettu mukavalla vuoteella sekä kylpyhuoneella, jossa on kylpyamme ja suihku. Alimmassa kerroksessa sijaitsee olohuone, johon lisäviihtyisyyttä tuovat istuinryhmä, TV ja vieraskylpyhuone. Sviitissä on oma parveke, josta on ainutlaatuinen näköala satamaan. Loistelias huonevaihtoehto sinulle, joka kaipaat vierailuusi jotakin tavallista parempaa.

Varaa sviitti

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +47 38 12 86 00 tai sähköpostitse osoitteesta cl.ernst@choice.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.