Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Hamar

Tervetuloa Hedmarkin lääniin ja ihanaan Hamariin. Täällä asut kulttuuririkkaassa kaupungissa ja nykyaikaisissa huoneissa kaupungin sydämessä. Koe upea luonto tai viehättävät kaupat – Hamarissa sinulla on aktiviteetit heti ovesi ulkopuolella.

Lähellä ostosmahdollisuuksia ja tuomiokirkkoa

Hamarilla on asutushistoria, joka ulottuu lähes neljä tuhatta vuotta ajassa taaksepäin ja vielä tänäänkin kaupungissa on useita historiallisia rakennuksia. Hotellilla Clarion Collection Hotel Astoria osoitteessa Torggata 23 on ihanteellinen sijainti Hamarin keskustassa. Täällä sinulla on lähelläsi vanha tuomiokirkko 1100-luvulta, rautatiemuseo sekä Vikingastadion, joka rakennettiin Lillehammerin Olympialaisiin vuonna 1994. Keskeisellä sijainnillaan se on lähellä niin nykyaikaisia vaatekauppoja kuin ihastuttavia sisustusliikkeitäkin. Hamariin ja Hamarista on helppo matkustaa – kaupunki on solmukohta rautatielle, Valtatielle 25 ja Eurooppa-tielle 6. Oslon suuri lentokenttä Gardermoen sijaitsee vain tunnin automatkan päässä kaupungista ja linja-auto- ja rautatieasemat sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä hotellilta.

Upea luonto ja mielenkiintoinen kulttuuri

Hamar on vilkas, keskikokoinen kaupunki, joka sijaitsee Mjösan - Norjan suurimman järven - rannalla. Kaupungista löydät museon, historiallisia rakennuksia sekä laajan kulttuuritarjonnan. Siellä järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, joissa on suuria ja tunnettuja yhtyeitä. Hamar tarjoaa myös hyvät edellytykset ulkoilma-aktiviteeteille, kuten kalastus, kajakkimelonta, pyöräily ja golf. Skibladner on maailman vanhin säilynyt siipiratashöyrylaiva, joka kulkee aikataulun mukaan ja vie sinut ajassa taaksepäin. Liu’u järven yli, nauti ja rentoudu upeassa ympäristössä. Mjösassa on paljon kalaa, ennen kaikkea taimenia, eikä täällä tarvita kalastuslupaa.

Kongressit, kokoukset ja tilat Hamarissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Hamarissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Gjövik

Lillehammer

Gardermoen

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Hamar

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.