Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Stenungsund Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 11

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi-, kokous- ja juhlatilat Stenungsundissa

Varaa länsirannikko-kongressi! Kylpylähotelli Stenungsbaden Yacht Club, 40 minuuttia Göteborgista pohjoiseen, houkuttelee kylpyläosastolla, hyvällä ruoalla ja uniikilla sijainnilla. Ihanteellinen kokoukseen, polttareihin, kurssiin tai kick-offiin!

Karuilla kalliolla Stenungsön-saarella odottaa ihanteellinen paikka kokouksille, kongresseille ja tapahtumille – aito Ruotsin länsirannikkoidylli. Tämä kylpylä- ja kokoushotelli tarjoaa lyömättömän sekoituksen suolaisia kallioita, satamaa ja merta – yhdistettynä nykyaikaiseen ja joustavaan kokousosastoon. Lisää komboon vielä useita uima-altaita, viihdettä ja suuri kuntosali, niin sinulla on käsissäsi tarvittavat ainekset ainutlaatuiseen kokouselämykseen.

Kongressi- ja kurssivierailla on kaikki mahdollisuudet nauttia herkullisesta ruoasta ja hyvistä juomista. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, sekä ulkona että sisällä. Yökerho, viinikellari ja rommibaari saattavat kuulostaa houkuttelevilta kohteilta kokouksen jälkeen?

Hotelli panostaa ainutlaatuisiin kokouksiin kaikenkokoisille ryhmille. Voit valita suuren määrän tiloja, oman kokoushuvilan tai aktiviteetteja meren äärellä. Yhdistä kokous kylpemiseen ja rentoutumiseen kylpylässä – Bluewater Sports & Health Clubissa – tai haasta itsesi ja työtoverisi kokeilemaan flyboardingia, golfia, rib-veneajelua, purjehdusta, bootcampia tai saunalauttaa. Stenungsbaden Yacht Club sopii mainiosti myös yksityisten juhlien, häätilaisuuksien ja polttareiden järjestämiseen.

Stenungsbaden Yacht Clubille on helppo matkustaa, riippumatta siitä tuletteko lähipaikkakunnilta, kuten Uddevalla, Ljungskile tai Göteborg, vai muualta Ruotsista. Sekä juna että linja-auto pysähtyvät Stenungsundissa tai Stenungsönissä. Jos saavutte autolla, pääsette nopeasti ja kätevästi Stenungsbaden Yacht Clubille E6-tietä pitkin. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin kaikille vierailleen.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.